Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godine zapošljavanja preko štele dolaze na naplatu - ma koliko mi šutjeli o tome....
Koliko je Muja tamo.. sta je sa ostalima.. sve manekeni a nikog zatvorili nisu. Svaki mjesec petaka u padze spreme i sad se kola slomila na Muji... gomila neradnika i lopova je to tuzilastvo.
Zasto se sada ne ponove sudjenja za sve slucajeve kojima je ovaj degenerik imao pristu? Ovo objasnjava sve kako su Brankovic, Bicakcic i Covic sve ove godine bili oslobadjani krivice i odgovornosti za sve pljacke.
Sta Hill kaze na svom blogu? Jeli pohvalio i on ovog spijuna?
Ja vjerujem da od Mujinog daidje stric ima druga ciji amidja saradjuje sa Hamom koji ima gumenu garažu za popravljanej špure a svi znamo da je Hamo povezan sa tuzilastvom ono baš :)))))) Tako da je naš Mujica u julu na moru sa svojom porodicom u Tučepima :D
kakav naslov???kao npr policajac hapsi policajca,sudija sudi advokatu,doktor lijeci loseg doktora itd hahaha
Ma nije ni prvi ni zadnji...
VIDITE LI VI LICE, IZRAZ LICA ,,MALOG MUJE,, VELIKE LOPINE, JOJ DA IMAM ZAKON U ŠAKAMA SAMO JEDAN DAN.............................................................................................
Apsi ko god nepostuje svoj posao u ovakoj krizi,apsi dukce!
Jako me zanima šta će dalje biti sa Mujom. :)))))
Nemojte ga kriviti, i on bi da zaradi onih 100 tisuca evrica kao Babićka :). To je sada "trend"
E moj @Mujo hrsuze za taj poskok ne znam. Ali vrijeme ce pokazati sve, i da je ovaj ciko radio za pare, i to dobre, a da je Babicka dobro unovcila mandat.
Shvati me kako hoćeš samo nemoj ozbiljno.