Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
andric i asic su posteni ljudi, ova bencun je poznat mangup iz mostara, pravio probleme u hr dok je bio student..prica se po gradu itd. Kako samo ovi lokalni mediji iz RDZ-a lazu to je nevjerovatno
Ovaj bencun laze, niko ga nije napao i sve je u reziji HDZ Prico mi covjek iz Mostara. Jos su i boju prosuli po stepenicama, itd.. Bencun je ljubomoran na ovu dvojicu i slizo se s drugima.
Majku vam vasu, otimate se za pare sto ste pokrali od sirotinje!!!
Domovino, sretan ti Dan nezavisnosti
Jest vala, ko i onaj mercedesov znak kad na na golfa dvicu zašarafiš...
Srećko "Bošnjak" i kompanija...sto se ne vratite svojoj Bosnjackoj domovini vasih cukundjedova, zasto ste se prodali za zagrebacku veceru???
Evo prikalne skladbe za ove civilizirane europljane: http://www.youtube.com/watch?v=SLnV46d9LaQ
jadno kad Budimirovim pristalicama stalno smiještaju i prave škripe nedaju im živa mira
visoka hrvatska kultura
U Zagorju od Posušja grada suzu lije čobanica mlada suzu lije selom razvikuje selom ljutim kamenitih puti kuku lele o Zagorje moje Jurišića kućo okužena čemerna si Žukovico moja čemeran si Vire Budimirov što izrodi jad i izdajnike izdajnike, hrvat-janjičare janjičare od Saraja sluge bidne sluge, što oca prodaše i majku što živu kopaju Čemerno si selo moje crno što odrani od Rvata dicu pa i' posla begu na užinu Na užinu tursku i besidu besidu od turskoga jata koja kuje sudbinu nam kletu kojom Hrvat iđe na Hrvata Gori su in polivali medom kovali ih i zlatom i srebrom divice im pod noge gonili crnim vinom obraze im prali dok ih žive nisu izmotali kuku lele Viru stameniti što Turčinu nikad moga nisi kuku meni mladoj a rumenoj muka gorka spopala me drugo što oddoji vlatito mi ruglo Čobanica od Zagorja sela na kamen je sila nevesela kosu čupa i misec proklinje i zemljicu tvrdu zaišćuje
vjerovatno majorizacija
Zna li ko sta znaci HZHB?
Inace pored ove zgrade je i cuvena ulica Vokica i Lorkovica po poznatim zlocincima iz Ii rata,a demokratska Evropa suti o tome.
Nered je tu zbog radnih mjesta odavno se dovode podobni
sviđa mi se ova zastava što visi pored ove lijepe zgrade :D