Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce to kad opsujes Gileta u sred Kaknja
Hahaha...iz Kaknja sam i moram reci...SVAKA CAST ZA KOMENTAR!! ;)
Morate vi tog seljacinu spomenuti i na crnoj hronici
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ovo je samo ko fol radi zene,zao mi je da su zivotinju ubili a kamo li covjeka,ali ova dvojica su vec trebala davno biti u zatvoru,napadali su ljude po kaficima,ulazili motorom u kafic,i konobarima prijetili pistoljem zato sto mu je donio 2 secera umjesto 3 itd,tako da ne sumnjam da su napali i Makedonce,pa ih covjek sredio obojicu,vjerovatno samoodbrana,ali vidjet cemo na kraju sta ce sud reci,ali on je zbog ovog i kriv,davno su ova dvojica trebala biti u zatvoru,ali eto. Cudi me samo da nisu naveli,da su obojica od ranije poznata policiji :D
audi_a3 Mama ti je debil, a ocigledno si i ti cim branis ovog kretena. Na portalu pise Sova i tako sam napisao (tako policija objavila). Kao da je bitno jel Sova ili Suza, on je zajedno sa ovim drugim maltretirao ljude, trazio, i dobio. A evo i raja iz Ilijasa pise da je jadnoj djeci po skolama uzimao pare kojima su sendvice trebali kupiti. Ucestvovao u pucnjavama, paljenjima auta.... Znaci bio mafijas. Takve sve treba potamamit kako bi normalni narod normalno zivio. Ali eto ima onaj film gdje kazu: O pokojniku sve najbolje. Da se nije dogodilo to sto se dogodilo ali sta je tu je. DA nije trazio ne bi dobio.
ne možeš suditi jer nisi znao kenana, to što raja komentariše nema nikakve veze sa ovim. i ova djevojka je umiješana ovdje samo da bi se prekrila istina, kao i za sve što se dešava u bih. a vidim da i ti ne znaš ništa drugo osim da čitaš ove laži na internetu. pozdravi seku :D
Cijeli Ilijas je danas pun olosa i sljama, izbjeglica iz Srebrenice i sandzaklija. Nije mi ovog malog olosa zao ni sekunde.
Sta stavljas izbjeglice iz Srebrenice u isti koš sa gore nabrojanim?Ko si ti da dajes sebi to za pravo mamu ti yebem reterdiranu. Izbeglice iz Srebrenice koje su nastanjene u Ilijasu nikome ne nanose zlo odgovorno tvrdim i nema ih niko pravo spominjati u negativnom kontekstu.
@cest_komentator a da li bi žalio da je poginuo neko iz tvoje familije majku ti *** retardiranu
ocammog ocigledno nisi procitao moj komentar. U pitanju su mladici od 18 i 17 godina i djevojka od 20 godina. A to da su provocirani i napadnuti je istina. I jos ako znamo da su ova dva kriminalca (ubijeni i ranjeni) onda se tu nema sta dalje komentarisati. Ti provociras neciju sestru i to u njegovom prisustvu i prisustvu njenog momka... Mislis da ti oni nece uzvratiti i braniti i nju i sebe.
Ja fakat ne razumijem kako neki ljudi mogu donost bilo kakve zakljucke o bilo cemo ako nisu bili ocevici!!! Jasno da "onaj ko ubije jednu osobu ko da je ubio cijeli svijet" ali nije ni svako ubistvo isto. Postoji, npr. ubistvo u samoodbrani.Neko te napadne fizicki, ili dvojica te napadnu fizicki, udaraju te, i ti u panici samoodbrane zbodes nekog.Ponekad je dovoljno da samo jednom nekog zbodes i na zalost ode taj ljudski zivot, ali zato da ne bi doslo do napada na nekog, pa da u panici samoodbrane neko nekog ne zbode Ne opravdavam nikakvo ubistvo ili ranjavanje, ali kako znamo da nije bilo u samoodbrani? Mozda jeste a mozda i nije, postoje organi koji to utvrdjuju, ali dotad je besmisleno donisiti bilo kakve zakljucke.... Ako kaze da su ti Makedonci bili, muskarac zena i dijete, pa hajmo malo logikom-koji ce to muz koji hoda ulicom sa zenom i djetetom iz cista mira izvadit noz i nekog zbost? Tu mora da se nesto desilo sto mi ne znamo... ipak, ubistvo je kriminal i grijeh!
Oooo odbacujem svoj prvi komentar :). Vidm sada da je ubijeni Kenan Muhovic zvani Sova bio neki kriminalac kao i zbodeni mu prijatelj Sadmir Sabic. Ucestvovao je u nekim pucnjavama i paljenjima auta. Nije mi ga sad ni zao. Navodno su se nabacivali sestri od ubice koja je ustvari bila sa svojim momkom. Dosadjivali, ko zna sta su sve trazili i onda se jos svadjali i tukli, kao da su u pravu. Obicno krimici ovako zavrse pa eto i ovaj Sova je.
nije sova debilu nego SUZA i kad je bio mangup što se nije pobio sa kenom na šake, samo pičke bodu.
@audi Da li bi ti mirno gledao da ti neko maltretira sestru ili majku ili bi ga raskrojio ko mesar teletinu? Evo ja cu ti reci jednu i nek ti je na pameti citav zivot: "Bolje da ti 6 sudi nego da te 6 nosi!" ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto nisu dosli u Sarajevo da bodu, ovdje je to normala....
CIVSA NJONE MAKARONE
Meni je jos u 6. razredu (2002.) otimao pare!
Kakav si ti covjek kad ti je lik mlađi od tebe 3 godine pare otim'o ba ?
Koji je tad imao 10 godina a ti 13. Ne valjaj gluposti
Mnogo djece je došlo gladno kući dok im je Keno otimao pare po Ilijašu i mnogima od njih utjerivao strah da sutra nebi smjeli u školu. Bog sve vidi, Bog sve zna ;)
Keno brate nek' ti je vječni rahmet, da ti Allah podari lijepi Džennet. Iskreno više bih volio da je Sadmir podlegao jer je on tu samo ložioničar, mislim da je on bježao dok je Keno ostao tu.
Keno neka ti je lahka zemlja bosanska, da ti Dragi Allah podari lijepi Dzennet. A vi pacenici, manite se glupih komentara i Gileta. Suzo legendo, zivjet' ces u nama.
Rahmet ti duši Suzo
kakanjci najveći papci
Pa se ti kurci ..
zamoljavam pojedince da se suzdrže od komentara. zbilja ima i glupih i neumjesnih.