Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno poznata činjenica da "iza svakog uspiješnog mafijaša stoji država"
Vidi Dushka nema gdje ga nema. Ja ga se sjecham kao generalnog sekretara djechije ambasade...
Reci imena ili odje.bi !!
Hrvatskoj obitelji Marina iz Bugojna oteto zemljište Od ratne 1993. godine i vladavine predsjednika ratnog predsjedništva Dževada Mlaće Bugojnom, u ovom srednjobosanskom gradu malo se toga promijenilo. Od principa “raseliti Hrvate pod svaku cijenu” nikad se nije odustalo, samo su metode danas nešto drukčije i razlikuju se u nijansama.
...ozbiljni kriminalni poslovi uvijek vode u vrh bezbjednosnog aparata i vrh vlasti...sigurno ni đukanoviću nije svejedno ovih dana...
Nije dzaba Shekspir rekao u djelu Henri 6ti, prvo ubijmo sve advokate...
...ZNAČI SVI SVE ZNAJU A NIKO NE SMIJE REĆI IMENA......
ih kad bi progovorio, nebi ga vise bilo medju zivim. eto u kakvim mi drzavama zivimo...ccccc
sda je napravila mafiju!od cela pa do gasija!sa jednim ciljem:da narod zastrasi!!!
Pa eto otkrij te ta imena i zavrsena prica
pa gukni koji su to političari umješani?
Pa ovo i ptice na grani znaju :) .