Eksplodirala mina PROM 1
0
Teško povrijeđen deminer u Gračanici
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
englez 09.08.2010. u 15:28 ucero je tito svima, stim sto nije zavrsio sa politikom kad je kao general zavrsio sa ratom, pa je onda fino lijepo potrosio sve sto je imao u yebene mine da bi onaj siromasni narod imao cime da minira kad se pokolju, a kud ce bravar znati kad ce se ko poklati? Tacno, napravio je tito gresaka. NAjveca je sto dade HErceg NOvi crnogorcima i sto ne rijesi neka politicka pitanja. A mine je pravio jer se bojao svojih komsija. A za postavkljanje mina nije on kriv.
dabogda vam djeca od tih istih mina stradala, ko god da je postavio
ucero je tito svima, stim sto nije zavrsio sa politikom kad je kao general zavrsio sa ratom, pa je onda fino lijepo potrosio sve sto je imao u yebene mine da bi onaj siromasni narod imao cime da minira kad se pokolju, a kud ce bravar znati kad ce se ko poklati?
Ucero ti Tito kakve on veze ima sa nastradalim deminerom
kupio tito mina a nije kupio auto puteva........ tito mi je kriv za sve!