Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su jos i zgradu ministarstva zapaliti, i onako nicemu ne sluzite....
pocelo je ljudi,rat samo sto nije poceo....odo ja u inostranstvo ako dodje do s..r,a.nja a ne ko protekli rat da ostanem ovdje i umirem od gladi cekajuci svaki dan kad ce me snajper ubiti i posle zavrsetka pakla najmanja prava imamo mi djeca poginulih boraca,niko nas negleda,ismijavaju nam se....e sad nek ratuje ko hoce...odo ja u njemacku pa kad se ovo sve avrsi dodjem ovdje uplatim posao u instituciji nekoj jakoj kupim kucu od nekog jadnika koji nema za kifle i budem pravi gazda :)) a nek tihic,lagumdija dodik ostanu da hrabre narod kako je ovo njihova drzava...kako se treba bpriti za svoje...LJUDI AJMO PRED OVE INSTITUCIJE I NAPRAVITI SR.A,N.J,.E KO U GRCKOJ I G.O.V,N.A ISTJERAT NAPOLJE DAT POSAO OBRAOVANOJ OMLADINI.sve dok nebude tako oni ce se izivljavati na nama,jadne penzionere zaj..er.b.a.v.a.ti za i to malo crkavice...
E je.o ti ovakvu drzavu, kada pred njenim Ministarstvom sigurnosti gore automobili. Dobro smo prosli, mogu nekoga ufatiti i zivog spaliti, sada vozim trokolicu, nema je niko u raji a i ako izgori druga kosta 30KM :)))
građani mostara izražavaju misljenje o vlasti.
Koji naslov ha ha ha. OMG Ako je suditi po naslovu ako se zapali auto koji nije u vlasništvu državnih institucija onda to nije terorizam ha ha. Bravo portalčiću.
@Darwin klovn......tako ti je kad ti se moja stara mati po..re u usta.......SIKTER SMR-DO !!!!!
svaka cast ovi srbi su cudo pa i ovaj KOBILIC
SRPSKI TERORIZAM U BUGOJNU...!!! HRVATSKI TERORIZAM U MOSTARU...!!! U STVARI SERVO-SERBSKI TERORIZAM...!!!
OTPOR STOKO AKO MISLITE BOLJE ZIVJETI!
Ja levata zapalili im auto ispred nosa i tek se sada javljaju
I kod mene je sinoc bilo vatreno. Vreli guzovi mame Zelenog Zuba i eksplozija osjecaja.
Ovo nije terorizam nego totalni adolescentni idiotluk. Teroristi ostavljaju poruke iz koje se vidi razlog zasto je nesto uradjeno. Ako nista bar preuzimaju odgovornost da se makar moze naslutiti povod (bez obzira sto se nas mozak ne moze spustiti na dovoljno primitivan nivo da bi mogao razumjeti taj povod). Nissan ima diplomatske \"table\" Španije je vrhunac novinarstva - sva cast majstore nadam se da si bar osnovnu skolu zavrsio. A zakljucak koji si izvukao iz ovoga da je napadnuta BiH pa to ni polupismeni novinari u avazu ne bi uradili. Inace je.b.e me se za agenciju i ministarstvo sigurnosti. Sto se mene tice sve su to institucije napravljene da se hrani \"ljudi\" koji su na vlasti i njihove familije, a ova jadna buranija placa poreze i hrani morone i onda opet glasa za njih na izborima. Naravno svaki narod ima vlast koju zasluzuje, tako da i kad neko novi dodje na vlast sve se opet ponavlja. A vi stoko navijajte i ovdje za svoje torove, tovite svoje gospodare. Ma bravo.
a ko je platio ta auta? poreski obveznici! tako da cemo opet mi nahebat....politicar ce kupiti novo auto i to opet od nasih para...
Evropski trend danas su paljevine auta i uopce kao odgovor na brutalnu vlast. Berlin, Njemacka, cijela Evropa, to je NORMALNA reakcija na stanje korupcije
Šta je šačice nacionalista? Lijepo vama izgleda, imate razlog da ne izadjete negdje na kupanje i podnevnu kaficu ccc...Sve ce te vi to platiti, ne brinite :))
iz tvojih usta u Bozije usi, sinko moj ! al svi lazu i obecaju a na kraju nista.
Nema ljepse knjige od Kur\'ana niti bolje vjere od Islama