Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neofirno skinuli akumulator. Sad će da ga ukopčaju u stanicu tamo da im plejka ima struje. A ova što neprilagođeno vozi garant je slušala Ajron Mejdan i onda nagazila. Da je pustila "Sine moj" od Asima Bajrića vidjela bi kako se saobraćaj poštuje i život voli.
Bermudski trougao nad Srebrenikom.
Šta je ovo u Srebreniku ovih dana? Sve same nesreće... Prekjuče poginuo momak, ona budaletina sjebala desetak auta vozeći u krivom smjeru, a sinoć evo i ovaj udes... Neki baksuzan kraj, šta li...