Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A komesar Policije KS nije optužen za krivično djelo sprječavanja dokazivanja ! ? Ono kao nešto on ide na roditeljski sastanak svoje stranke itd ?? Ko god glasa za SDA dabogda mu taj isti komesar policije to radio njegovom djetetu !
Dijana kurrvvva
NAROD ZNA pa rekni.. da znamo i mi sta bi, da se ozalosceni roditelji smire!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onu malu kuravu pritisnuti , i slucaj rijesen
Treba dovesti onog doktora iz Hrvatske da malu hipnotiše i ispljune ono što joj je ostalo u svijesti i podsvijesti. Curu svakako treba medicinski vještačiti i to ekspertima a ne nečijim nesposobnim uhljebima i šupkoliscima. Tužiteljica je učinila sve što je znala i što je bilo u njenoj moći osim raspisivanja nagrade za informacijom i relevantnim vještačenjem cure, što košta, ali vrijedi istine radi. Roditeljima koji izgubiše dijete sabur, a istina i pravda će kad tad biti zadovoljena.
Ljudiiiiiii pa nigdje na svijetu ovo ne postoji...krivi ,nisu krivi a očevidac slučaja zaštićena zona...TUŽITELJICE DALIDA DOĐITE SEBI AKO NEĆETE NAMA!!!
Ma pusku u ruku i rokaj sve redom i krive,optuzene,ne optizene,komesara policije...tu kurvicu od cure,familiju i ostalo nikad se nista dokazat nece.... Ovo sve je presipanje iz supljeg u prazno...🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫💣💣💣💣💣⛏⛏🗡🗡
Grohot
ovo je cirkus...krivi pa nismo krivi..pa jesmo pa nismo..moje misljenje je da nisu i da je malog ubio jebac od male kucke
Ovaj Omar Mjesečar ubi pare na ovim kriminalcima.
800 000 godišnje u prsojeku nisu neke para za uspješne ljude koji imaju jake veze sa organizovanim kriminalom bio na vlasti il ne bio !
@plaq Da, ali samo komentarišem. Bilo kojeg kriminalca da uhapse i prikažu na Klixu, Omar ga zastupa. Bolje mu ide izgleda, nego pjevanje i tamburanje.
vjerovatno i govore istinu.
cuj rupa u pamcenju glavnog svijedoka...pa to nema ni u zimbambveu...
ma ovo je vise postala zajebancija od slucaja mame mi, hapsi onog malog sto ga je ubio i zavrsite vise ovo
Dijana kuuuuuuurrrrrvvvvvvvaaa