Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime se sipa bavi, dok pojedinci mlate milione kroz nastimane tendere..eee majko mila
i ovi su namlatili skoro pa milione. znam likove koji su od pireterije kupili par stanova, auta....
@zagorkara o ne oštetili su hollywood :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to policijo udri sirotinju a cuvaj politicare-----pa videoteka danas mozda izda max 10 filmova nemoze covjek ni da prezivi od toga--ali vazno je da ste vi pustili politicare i da njih nezelite hapsiti nego samo sirotinju vi ste samo jedna bagra placenicka koja treba narod da tuce
moze zato da proda tudzi CD za 3 marke koji sa autorskim pravima kosta 9 maraka... Haj da ti ja provalim u stan, a ti mi za to reci hvala... to ti dodje skoro pa isto... Sirotinja treba da izadje na proteste, a ne da gleda kako ljudi protestuju i da se bore za svoja prava, a ne da govore onaj njihov i ovaj nas!
@rubby: Hajde dijete ne lupaj gluposti. Da si rekao da je to kao da Coca Cola posalje policiju da izvrsi raciju marketa u kojima se prodaje Sky Cola, pa bi bio blizu. Taj argument o tome da je kopiranje kradja prolazi samo kod totalno informaticki nepismenih osoba i odgovor na to je prost - kako mozes nesto ukrasti kad original i dalje stoji gdje je i stajao. Zato se to i ne zove kradja nego narusavanje autorskih prava. A policijske akcije za nesto sto je ustvari podrucje civilnih tuzbi protiv prekrsitelja A NE tesko krivicno djelo koje zahtijeva akcije specijalne policije - te policijske akcije se opravdavaju toboznjim "narusavanjem prodaje". Sto ti ga dodje kao da "oti tamo pirati" ne prave te kopije, svi bi kupovali originale, pa iz toga slijedi da svaki put kad neko gleda/slusa/koristi NE-originalno izdanje - to je za vlasnika prava gubitak kao da mu je neko ukrao prodaju. Jer svi inace gledaju filmove i slusaju muziku samo s originalnih diskova.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SIPA Izgleda nema Veci Problema Da Rijesava Nego Videoteke Se Prihvatili .. Sto ne Uhapsite Dilere Heroinom Na Alipasinu Polju B Faza U Jednoj Ulici Ima 9 Dilera Koji dilaju na ulici na ocigled Policije Koja ne obraca paznju nego oni pisu Kazne Zsa Vozila To im je prece po bjedi udarit a dilere pustat Da Dilaju .. Pola ti dilera Radi Za Policiju
KOJA BRUKA, ZATVARAJU VIDEOTEKE KOJE SE SKORO SAME JOŠ MALO PA NISU PROPALE, A 90 POSTO KAFIĆA U sARAJEVU RADI NA CRNO, A DA NE GOVORIM O PRIGRADSKIM NASELJIMA (HADŽIĆI, HRASNICA, VOGOŠĆA, DOBRINJA ITD) PA TU I GRANAPI RADE NA CRNO, HADŽIJAJU A NAŠA SIPA ZATVARA JBENE VIDEOTEKE HAHAHAHAHAHA PA DRŽAVO ZA ČOVJEKA JBEM TI STARU MAJKU.
usabit.com
Zaplijeniti je najlakše. Da se to kod nas 100% provede... nit bi ko filma ikad pogledo, nit muzike čuo, a vala ni igrice poigro.
Suda i Tuzilastva.... Akcija kodnog naziva "Video".... Ni Nadrealistima u najnapusenijoj fazi ne bi ovakav igrokaz gluposti pao na pamet. Vratite Goli Otok!
e to ti je nasa policija , i nasa dobra SIPA, uzimaju od naroda i to malo sirotinje sto zarade da prezive, a velike ribe mogu da rade sta hoce, jos im se SIPA brine za sigurnost, neka vas je stid i sram ,
Uzimaju od naroda i daju bogatim kao Super Hik
Pretresite Lijeanovica, danima place nad svojim montiranim procesima, pa dajte ga uhapsite neka ima zasto plakat.
Zar jos neko ide u videoteku
Zar postoje videoteke? Pa torrent majka
Zar postoje videoteke? Pa torrent majka
Zar postoje videoteke? Pa torrent majka
...sjo, kad sipa pretrese youtube...da ne kažem jubito :)