Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali je debi neviđeni. Kako ti je tata zivio, tako i zavrsio. A i ti si znao kakav hljeb jedes... tako da mrs u pm svi.
dragi decko, shvatam tvoj gubitak, otac ti je, kakav god, ali ono realno pogledajmo stvari - nije da su ti izvukli oca sa fakulteta na kojem je upravo radio odbranu doktorske disertacije, i ubili ga ni krivog ni duznog na pravdi boga. svako dobije sto zasluzi, ja sam uvijek za onu varijantu da se banda pobije medju sobom, ovako se samo trose drzavne pare na neka smijesna sudjenja i odbranu kriminalaca
Fin je bio Mario Tolic tata od Sendija :) Htio je da ubije Ziku i Zika bio veci maher i ubio svog ubicu Tolica!
Kraj price je tek onda kada se podju praviti novi zatvori tek onda ce biti jasno da ih prave sebi a po sebi jer ce sami u njima da leze. Dok je Zenica Foca Igman Banjaluka Ustikolina u opticaju nista od pravde jer to su zatvori za obicnu buraniju.
Tako je jarane. Prave oni sebi zatvore. I to one sa najsavremenijom opremom. Teretane, tenis,bildanje fitnes ,saune. Kad izadje iz zatvora nemožeš ga poznati. Sanader kad izadje bit će kao Shvarcneger.
iskreno na cehri ovog lika se vidi da nije ni on u dure.
E moja braco , ovo je igla u plastu sena .. Sve dok u ovoj zemlji nebude mira ali pravog dzaba nam sve .. Sve su ovo politicki poeni koje neko ubira za sutra ..
A otac mu bio teški kriminalac, nije se džaba sa Zikom družio. A ispade svetac neki.
pvavda je zadovoljena,idem ocu na gvob odnjeti cvijece
Sendi ToVić
- Ko se mača lača, od mača i pogiba. Tako da....
E hajde sad ti meni reci po kojem pravilu i koja glasovna promjena se desila, pa ćemo dalje razgovarati. Imaću još nekih pitanja za tebe.
Mu`s`tuluk @ sto ne priznas da ti tastatura nije ispravna i da kuca samo č . a mi znamo da ti znas palatalizaciju (jel ono bi I ili II ) aj nebitno sad po kojoj č prelazi u `c
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
manje vise, svi dobili sto zasluzuju, neko manje, neko vise negdje "pravda" u riukama zike, negdje u rukama dijane, uglavnom, tu su negdje
"Zahvaljujem najhrabrijoj tuziteljici...." Strasno u kakvom cumezu od rdzave zivimo, kad tuzitelji moraju biti i hrabri i ludi da bi radili svoj posao i isli kontra "uglednih"obitelj (citaj: vladajucih mafija)
I meni je ono sa kucnicama komedija....mislim ko danas ubija tako sto petlja sa kocnicama ? Prvo, niko ti ne garantuje da ces poginuti a drugo svako bolje auto ima senzore koji upozoravaju. Pa nije crno bijeli Hickkokov film iz '50-tih.
unscard @ haha tvoja pronicljivost glede sabotaze je upecatljiva pazi da te ne angazuju bilo bijeli bilo crni ne*** si usvakom slucaju ,