Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Apelujemo na građane da prijavljuju osobe za koje sumnjaju da imaju naoružanje. Mi im garantujemo anonimnost", kazao je Nefić." Stvarno ste smiješni! Kako će vam neko prijaviti i koga prijavijeti (imenom i prezimenom), mjestom, ulicom, ako posumnja da data nepoznata osoba ima naoružanje? :))))) Radite svoj posao i ne zovite građane u pomoć! Građani su zbog vašeg nerada ugroženi. Izađite, pravite racije, pretrese automobila i stanove ovih koji su vam od ranije poznati. Štite nas, a ne uplićite nas među kriminalce! I tebi Nefiću vjerovati na riječ? Ti koji si pobjegao sa mjesta nesreće, premda si drugom licu nanio teške tjelesne povrede? Licemjerno je da se kao takav uopće obraćaš javnosti i daješ nekakva obećanja.
sarajevo sve manji lici na moderan evropski grad a sve vise podsjeca na predgradje pristine..sjenica.pazar,travnicke diplome,istocna bosna,kockaste glave,brade,samije,kriminalci,lazni biznismeni,...
Svaka je na mjestu
što je najgore sve si u pravu..
:) sad će to Koka Kurteš rašćerat po gradu, samo da se otrijezni, ništasenesekirajte ;),
PA JESTE LI VI STATISTICARI ILI POLICIJA?? RADITE LI VI IKAD ISTA?? UZIMATE PLACE, TO ZNAM JER VAS I JA PLACAM!! DIZITE GUZICE I PRESTANITE "RJESAVATI" SAMO SAOBRACAJNE PRIJESTUPE!!!
Treba primiti još 1000 policajaca, koji uredno neće raditi svoj posao, a isto tako će opteriti budžet za dodatni miliončić, + što ćete vi hajrovati od zapošljavanja istih. 15000KM * 1000= 15 000 000.
Eeeee, moj Irfane, bit će ovo još gore. Policija šta radi već samo piše mandatne i kažnjava poštene građane i puni buđet. A kriminalci hodaju kao u raju, voze opasna auta, prodaju droge razne, peru pare preprodajom i kupovinom vozila, nose oružje i potežu vrlo lako jer nikad neće biti procesuirani i ako će, bit će nešto sitno, spasit će ih mjesečar. Smiješni ste, pogotovo ti Irfane, nisi nam ni ovo trebao reći, znamo mi to savršeno dobro i bez tvog pojavljivanja u medijima.
kod nas je sve mirno i kako treba cim policija nadje vremena da ispija kafe po kafanama... ybem ti profesinalnost
jah građani da prijavljuju a vi da ih pustate nakon ukora pa da se svete ljudima. kome ba vi mozete garantovati anonimnost kad vas je tona korumpiranih koji su na platnom spisku tih kriminalaca. Bem ti potparola kad nema informacije koliko ih je osuđeno.....pa mogo si se malo bolan spremiti .
Ovaj čovjek svojim izgledom i akcentom iz sela Donji Klakari, opšćina Breza, ulijeva sigurnost svim gjađanima gjada Sajajva
Čuj . . .
Vidite kako i gospodin Nefić začuđeno izgleda. A, tek mi obični građani.
Da smo bar na tragu normalnoj drzavi, sada bi pola MUP-a i tuzilastva trebalo ili dati ostavke, ili dobiti otkaze ili biti uhapseno i kaznjeno zbog ne obavljanja duznosti i ugrozavanja opste sigurnosti svojim ne radom?!
maa nijeeeeee
Hoće li neki novinar provjeriti na sudu koliko je kazni za nelegalno oružje izrečeno u 2014.? Eto odmah prilike za Lutriju BiH za jackpot - 5? 2? Nijedna?
Kolko znam zbog nelegalnog oruzja jedino su priveli Zivka Budimira :-)
i "oslobodili"
Jedini ima porjeklo oružja
Ima Irfan Nefic 3 pistolja bez dozvole! Jos je sklon svemu, kad udari pjesaka, napravi krivicno dijelo, pobjegne sa lica mjesta i on nam pametuje sta da gradjani rade!
Gospodo milicajci rat je bio i prosao, pa pola ti sto pucaju javno vam pistolje pokazuju, slikaju se po internetu "rodjaci tetka, ubit zaklat" nema te niti ce te nikad imati onu miliciju, djaba vam SIPA i 1000 policajaca s trbusima, specijalaca ko govana, novih auta da ne govorim, korumpiranih neskolovanih sefova drotova i djaba vam sve to,..VI STE veliki trosak ovim gradjanima ne samo vi nego sudstvo i odvratni politicari BiH...vojnicima BiH kapa do poda!