Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO za zastitare !!!!
...i sad tim zastitarima umjesto nagrade slijedi niz tuzbi za ovo i ono a samim tim automatska suspenzija s posla jer krimosi u ovoj drzavi imaju daleko veca prava...samo ne daj Boze da taj ranjeni krimos podlegne,ovi se jadnici ne bi suda nikad kutarisali!
"pa naravno da im sada slijedi sluzbena istraga i sudsko procesuiranje jer zastitarske agencije nemaju zakonske ovlasti koje su u nadleznosti policije. Zato sam napisao gore da je ovo posao policije." Bice to ok, oni su legalno naoruzani i na svom radnom mjestu bili napadnuti ... znaci legalna samoodbrana
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
sto je najgore sad ce zastitari morati objasnjavati korumpiranom sudu i tuzilastvu zasto su upotrijebili vatreno oruzje...
Bravo direktore, najbolji komentar - u sridu!
Nema tu hajra dok zastitari nepocmu nosat ak47 ane stoljepi
Neopisivo zalosno. Ovdje najbolje biti lopov, sto veci to bolji. Ko god napravi belaj puste ga, ovaj krade sa ukradenim autom nema dalje i pustili ga. Pa imal iko mozga u ovoj vlasti i taj ko ima mora da suti.???
Sve stoji, ali brate od kad se to krade sa svojim autom zivota ti? e svasta.
Neko mora prvi započeti akciju borbe protiv kriminala, čestitam GAMA AA. Policija da je kadar sačuvala bi Predsjednistvo, Arhiv, Općinu... dosta više.
Ma da, ti mislis stvarno da ce ovaj dogdjaj zapoceti neku "revoluciju" protiv kriminala ili sta vec. Pa brate najveci kriminalci su na vlasti, sta onda mozes ocekivat od policije ? Policija odlicno radi posao i hapsi redovno, ali kakve koristi kad su tuzilastva i sudovi korumpirani do pm. Sta mislis kako se onda osjecaju ti policajci koji su uhpsili krimose, a sutra dan ih sretnu na ulici i cerekaju im se u lice, ej DRZAVO sunce ti jbm.
Poštujem hrabrost zastitara, došlo je odavno vrijeme da se kriminalcima suprotstave na ovaj način, nema druge. Šteta što policija tapka u mjestu, žali Bože Predsjednistva, Arhiva... šta je slijedeće.
AK 47 (vlahinja) kako suptilni pljackasi.. Zaštitare obavezno na obuku u streljanu , ni slično nisu smjeli fulati...
otkud zaštitarima pištolj, ko im je dao dozvolu da isti smiju upotrijebiti... nije ratna zona... posao zaštitara je da brane objekte od duhova a ne lopova...
Tako je, Deyton je zagarantovao s igurnost svima.
Bujrum ti didji na objekat i.pokusaj pljackati pa ces vidjeti odkud ouzje i ko je dozvolio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BRAVO GAMA BRAVO ALIJA JASAREVICU
Kakvi zastitari kad je dirktor firme morao doci da stavi glavu u torbu i da on licno puca momku u ledja, zastitari su jedni misevi koji mjenjaju dresove, kriminalcima govore oko, pasa a policajcima govore zdravo kolege! Alija sto nisi povukao kad te je Sipovic slomio?!
Velika je razlika izmedju podrumasa I ratnika.
122
Kapa dole momci, samo hrabro.
jel ikom sumnjivo to sto je na sirokaci uspjelo na licu mjesta da se iskupi toliko zastitara i cak direktor (ili vlasnik, sta je vec) da ucestvuje u pucnjavi i da daje izjavu na tv-u sa flasterom iznad oka. meni ovdje stosta smrdi i nisam bas siguran da je sve ovo totalna slucajnost...
Zato što su već 5 put pljačkali isto, pa se morao uključiti i direktor , a svi znamo ko je i šta je, a taj ne fula . Svaka mu čast.
Alija Jasarevic,bivši zandar i penicilin za kriminalce. I dan danas ga Izo Spahović,Nisko i ostale kabadahije u širokom luku zaobilaze...čovjek jednostavno ne voli ološ i bagru.
Dok policija ne bude imala ovlasti da puca na lopove i sudstvo da uvede drasticne kazne ovakvi scenariji ce se ponavljati..
Atilla: zakonom propisanim.i usvojenim jos davne dobre Titine drzave je da svako sluzbeno ice koje nosi oruzje za vreme obavljanja poslova zastite lica imovine ima pravo upotrebe istog da se odbrani ili da zastiti lice ili objekat koi je cuvan ili svoj zivot i zivot kolege. I jos jedno nema metak.upozorenja u zrak pucas da ga ubijes
Bice dobro ako zastitari ne budu osudjeni zbog upotrebe vatrenog oruzja. A ova dvojica ce da se brane sa slobode. Zakon je na strani kriminalaca. A tuzilastvo je nesposobno i korumpirano.
Nesikiraj se nece biti osudjeni jer samo su radili svoj posao za koi su slabo placeni
Bravo za zaštitara a nadam se da će ovaj H.J. umrijeti u najgorim mukama od rana zadobijenih u predjelu abdomena
Iskrene čestitke gama security. Samo malo visočije nišaniti....svima jeftinije.
jebla ti gama mamu
Jasmin Hasić inače dobro poznati Sarajevski lopov kriminalac i otmičar koji je zajedno sa Amarom Bašićem i Brbovićem pljačkao sve što se moglo opljačkati, dosad su uzeli haman pola miliona maraka, "Vraćaj suljo pare, fata me provalila" Šteta!
Treba uvesti da im se slike objavljuju u novinama svaki dan i sva djela koja su napravili od sitnog kriminalca pa nadalje. Ovako imamo samo slike politickih kriminalaca I.B.; R.F.;Z.L; M.D.; Ž.C. itd itd (imena poznata kako redakciji tako i sirim narodnim masama)