Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su oni sto se brinu o zivotinjama nek oni plate stetu covjeku
Ama da nije medjed?
The winter is comming... Widjecemo onda tek sta je problem copora GLADNIH lutalica...
U ovo samo moze budala povjerovati, i radi ovakovog kretena sto da sebe osigura, moze da Strada mnogo lutalica, koji na zalost nemaju svoj dom!
Psi su necim izrevoltirani,stekli su nepovjerenje u covjeka,usto vjerovatno gladni,a macke se znaju sakrivati isod motora automobila jer im je toplije nocu,pokusali su je se docepati i eto sta su uradili...
I ja živim u susjednoj ulici, 50-ak metara od ovoga. Ovdje zaiista ima jedan čopor koji me počesto probudi naveče oko 2-3 kad iz nekih svojih razloga laju i stvaraju buku. Da li se iko ikad zapitao gdje su pare od šintora??? Kantonalna vlada je izdvajala 1 MILION KM za rad kafilerijske službe (šintora) i kad je usvojen zakon o životinjama, ta budžetska stavka je nestala, a za te pare su se psi mogli zbrinuti, odnosno izgraditi azil.
ovo su gluposti, nemoguce je da su psi rastrgali auto, ustvari moguce je ako su koristili macole i krampe, mozda vlasniku treba prica o psima zbog osiguranja ili su u pitanju neki nerascisceni \"imovinsko-pravni\" odnosi sa \"mikro-kreditorima\"
stoku iz av-mau treba pohapsiti... OVO JE SVE NJIHOVA KRIVICA...
Amin Boze \"sinteraja\" i za ljude!!! ccccccccccccccccc
Nek puste lovce da malo regulišu brojno stanje.
\'ta će ovi sa Sarajevo-x - a , kerovi im kroz noge probacivali...
Kad ja kažem da treba pobit pse lutalice , isključe me s foruma.Pa neka ih ljubitelji životinja vode sebi ako ih toliko voli.Meni dijete ne smije izići iz zgrade samo zbog njih.
Predstavnik AV-MAU jednom prilikom na TVSA: \"Nisu psi krivi. Krivi su ljudi. Zasto se nekad ne postave u njihovu poziciju?!\" WTF?! Hajd nek njega napadne 8 kerova, pa da ga cujem onda?! Ovo vise nema veze sa tim ko koliko voli / ne voli zivotinje.... I DA, ovo je OGROMAN PROBLEM kako u Sarajevu tako i u Zenici.