Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stradale su dvije ženske osobe koje su imale 20 i 21 godinu a sve zbog budale... milicijo smaknite pseto!!!
Koja milicija??? Vidite da piše da se "fino" poznaju... svezali ruke miliciji, tačnije i što policija smakne i sveže, tužilaštvo i sud razvežu i vrate.
Krivo je tuzilastvo i sud, policija ce ga uhapsiti, a ovi pustiti ili ce u krajnjem lsucaju dogovorit se sa tuzilastvom, priznati krivicu i dobiti 3-4 godine zatvora i uslovnu za 2 godine. Nema ovdje pravde i napretka dok se za ovakva djela ne bude dobivalo javno vjesanje ispred BBI-a ili kazna dugotrajnog zatvora bez prava na pomilovanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ona raskrsnica 150m od policijske stanice a zandara ni za lijeka. Redovno ulijetanje na sred raskrsnice pri skretanju ka zeljeznickoj, prolazak kroz crveno i sl... Nego i ovaj ce proci kao i Rastoder, bice nije bilo zeleno za pjesake, bice one sporo prelazile a on kocio...Samo je pitanje ciji je sin?!
shvati da bježanje sa mjesta nesreće automatski znači da si kriv. nema njemu više sarajevskih ulica
Sarajevska policija samo zna vozače šlepera iz čista mira (pod rotaciom zaustavljati) i otimati im zaradjenu dnevnicu. Al to im je samo neko iz vrha dozvolio jer to nema nigdje na svijetu. A ovamo silnici se sile sa autima oni ništa.Fuj , fuj fuj..
Dobro neko reče dok ne uvedemo odrede "smrti" ko na Tajlandu nista od nas. Nek narod presudjuje... Dosta više !!!!!!!!!!!!!!!
Jedino u ovom momentu sto bi bilo ispravno je uhvatiti idiota svezati u lance i veceras dovesti medju masu pred muzej da mu narod presudi.
Trba mu brata i sestru pregaziti i nek crkne od tuge!
Dzaba kad ce mu babo platit koju milju i izlazi covjek za mjesec dana
Do jucer su govorili da su serijatske kazne primitivne, a danas puno komentara, ubij ga, raskomadaj, ovo ono. Zar nije u serijatu za ovakvo nesta presuda smrt? Allah zna sta smiruje ljudska srca.
moj otac im je morao uzeti dušu
Uzeo je i tebi daBogda, jedno govedo manje.
Imali smo nedavno i slučaj nestašnog Rastodera, koji če na kraju za tri godine biti slobodan čovjek, sada i ovaj Sanjin Sejfić, Sarajevo je definitivno grad opasnog življenja za sve normalne ljude, još kada tome dodamo slučaj Dženana Memića, te brutalnog ubojstva s umišljajem od strane UBICE Tomislava Spahovića koji je potpisao sa Tužilaštvom sramni sporazum na 7,5 godina zatvora, pametnome sve jasno.
a sada ne objavljujete ime,a kad treba spekulirati sa doktorima i smrću pacijenata,tu odmah i u sliku objavljujete!!!
zato što ne smiju na guzonjinog sina, ni klix, ni vlada, ni zakon hajmo skupiti pare za plaćenog ubicu da ga rokne, svako po marku/euro dvije i sam narod riješi problem kad ne umje zakon.
Krajnje je vrijeme da uzmemo pravdu u svoje ruke !!!
Nema pravde za te djevojke u nasem korumpiranom pravosudnom sistemu.
zato preko ceste, naćulit uši i oči, po 5 puta gledat... zeleno svijetlo ne znači ništa
jest al noć je lik ti naleti 120 na sat, misliš da bi primijetio, pošto se pomalja i vjerovatno šalta trake brzo
Žao mi je djevojaka da se riječima ne može opisati. Neka vam je laka zemlja i nadam se da će vaša tragedija biti prekretnica da se ove stvari spriječe u budućnosti. Molim privatnike da umjesto fakulteta počinju s izgradnjom zatvora. Svakako se teško dolazi do posla, pa nema potrebe za tolikom školovanom rajom. Radije pravite zatvore i zaključavajte ova govna. Bolje hodati bez 2 fakultetske diplome živ nego biti zboden, upucan ili pregažen. Moje saučešće porodici. :(
Pokrenut kriminalisticku obradu sudija koje su bandita pustali na slobodu. Bez rigoroznih kazni za korumpirane sudije, sutkinje i tuzioce nema ovom drustvu ni milimetra naprijed.
tito mili.....koja tragedija....dva tako mlada života zavijek ugašena. Porodicam iskrena saučešća, a idiotu sve najgore i u ovom i u onom zivotu. Bagro na vlasti, u tužilaštvu i sudovima......nadam se da ćete izreći maximalnu kaznu i napokon uraditi nesto da s eove stvari izbjegnu.