Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pamet u glavu nemojte žuriti nigdje i ako je zeleno svjetlo za pješake pogledajte lijevi i desno hoće li svi stati sa vozilom i onda pređite cestu. Pješak je uvijek u pravu slažem se. Nema tog novca odštete koji može zdravlje izliječiti. Ne vrijedi ostati invalid i šepati do kraja života. Brz oporavak povrijeđenima.
Jedno oko gleda smartphone, perifernim vidom prate semafor. Čim pozeleni, izlete, pa šta Bog da
Danas pješak sa bebom u kolicima, policajac u civilu van dužnosti, vadi značku jer hoće da predje cestu na crveno za pješake. Kao trebaju se maknut auta s pjesackog da on predje cestu dok oni čekaju prvenstvo prolaza na zelenom (pored njih u drugoj traci auta voze 50 na sat preko tog pjesackog)… E trebo je preći, da ga neko iz druge trake lansira u nebo.
Od ranije poznat policiji...
Katica : sigurnosna situacija je zadovoljavajuca, mila majko pa smjenite ga VIŠE !!!
Smijesno sta radi ove ljudi a policije skoro da ih nema
poznati počinio civila policiji...
Ako već ne možemo vratiti miliciju bar vratite pendreke policiji
Pa dokle vise!? DOKLE!?!? U Tuzli i Sarajevu nema dana da nije udaren pjesak, muka mi je vise od ovih vijesti majke mi
Policija na terenu,izašla iz kladionica
stavite kamere 😂😂😂
Cisto da imate na uvid nakon kakvog hladnokrvnog dvostrukog ubistva, vozeci debelo preko 100km/h i prolazeci kroz crvena svjetla, u SAD promptno biva pusten na slobodu ubica i to za mizernu kauciju. Cisto da ne bude ona cuvena - ovo samo kod nas ima: https://x.com/max_fightzz/status/1761999463839825967?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A