Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet zeljini papci divljaju, kad padne glava bice kuku majko, bas traze selameta...
Vazda dobijete po pi*ki od Manijaka
Odes u Banja Luku i sve top bude,vratis se u Sarajevo i napadnu te.Bosnjo je sam sebi dovoljan.
OVO JE CUDO NEVIDJENO PA ETO NEK MI NRKO OBJASNI OD PAMETNIH GRADJANA BOSNE OTISLI BOSNJACI KOD SRBA I ZAVRSILI I SVE PROSLO OK A NAPALI IH BOSNJACI U SARAJEVU I SLOMILI BUS JEL TO SRBI FINANSIRAJU ILI LOBIRAJU
KAD PRIJE DODJOSE OVI IZ BSNJE LUKE DA DEMOLIRAJU SUTOBUS U SARAJEVO PRAVO BRZI SRBI NEKI
ALII NOO FEAARRR HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Gdje je milicija da ih pendrekom po glavusi i bubrezima samo jednom pomiluje?
Drugi portal je objavio inicijale i godišta uhapšenih. Imaju dvojica sa više od 50 godina i nekoliko sa 30 i kusur. Roditelji dvojice maloljetnika bi trebali tužiti ove stare kenjce.
Imaju lijepo ime ; tako im se vraća !!!
Nije to vidjelo navijaca. Imena sama govore; Manijaci, Horde zla. Neka drustvena imena koja oslikavaju sport, druzenje, relaksaciju. Nase fudbalske klubove treba zatvoriti, nicemu ne sluze. Ovo su grupe narkomana, diletanata, lopova, klosata i debila. Takonih i treba navesti. Mi nsvijaca nemamo, jer su otjerani sa terena. Ja sam jedan od tih.
međusobno se mlate, kupuju baklje i topovske udare u Lukavici i Kiseljaku, pune kasu Vici, a puna usta Bosne i patriotizma.
Momci,uzmite djubrad na sadaka areni ,a navijaci gospodski bodrite momke. Dalje nek' oni kontaju.
Ilijas cijeli bordo bijeli
Jesu ih roditelji vaspitali svaka čast, samo nastavite, jer za nešto pametno nemate mozga.
Hz no fear 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
a horde ne smiju nista ccc terorisu ih manijaci samo tako
opet kone popušile
FEAR OH THE MANIACS