Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost svakodnevnica....
:-( da se moras svaki dan zapitati hoces li kuci ziv stici.
Ja savjerujem ljudima da nose neke male onako skromne gevere pa kad mu pridje klosonja sa cakijom da ga propuca DIREKTNO U KOLJENO ali bas u onu patelu pa da kljakav hoda cijeli zivot.
Mora se organizovati civilni odbrambeni pokret koji ce oscistiti Sarajevo i njegovim naseljima vratiti sigurnost i slobodno kretanje naroda. Neophodno je da narod ustane protiv ovog. Pasivnost ne rijesava nista. Vezat ih pvc svezicama i ostavljati na sramotu da ih svi vide ko su i sta su.
http://www.neobux.com/?r=dino87 probaj
Neka ih, kad narod bira razbojnike na vlasti i odobrava sve što kradu, ovi sitni lopovčići su diskriminisani ovakvom hajkom, pravda za sitne šanere, smrt velikim.
Policija se brine o psima lutslicama i o teroristi bez ruku i oka :( Sips..pff
Ovo je izmaklo kontroli...otimanje je postalo unosan biznis..ako im policija ne stane u kraj, onda će građani, ako ne sad onda veoma brzo
Ko* što prave racije za suzbijanje droga,tako treba za nošenje vatrenog i hladnog oružja i kazniti tako da iklošarima ne padne napamet nikad da pomisle da uz prijetnju pištolja, noževa otimaju i pljačkaju gradjane kazne moraju biti visoke od strane suda
HAJDE HVALA BOGU PA NISU NAPALI NE DAO BOG NEKOG POLITIČARA ILI NEKOGA NJIHOVOG I NE DAO BOG DA SU OD NJIH NEŠTO OTUĐILI A SIROTINJA JE VEĆ NAVIKLA, PA NEK TRAJE DOK TRAJE.
fina subota, sadrzajna
stoka narkomanska prljava! narkomai su rak rana danasnjeg drustva. Sve ih treba pozatvarati,ne moze posten svijet kretati se vise a da ne strahuje od lopova narkomana itd. Strahota,strahota.
Meni je policija gora od ovih debilcica. Boli muriju neka stvar, lakse je naplatiti obicnom narodu kaznu za pojas.
a ako uzvratis postoji mogucnost da te jos idiot tuzi za napad.
otimaju mobitele od skolaraca a ajde da vidimo da nalete meni uh kako bi ih zbriso
I bit ce jos gore. Kazne od 3 mjeseca su ovim razbojnicima smijesne. odrezi mu 5 godina drustveno korisnog rada za svako drumsko razbojnistvo pa vidi rahatluka. Drugi ce dorbo razmislit isplati li se pravit tunel 5 godina radi mobitela.
Redovno stanje u ....
Stipu to nego vidi leptira, ima ko prodat isti il slican :)