Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad sam prolazio ovim kružnim tokom, Merc E klasa prednji dio je komplet otkinuo... Sad je problem što je kiša padala ulje iscurilo po cesti, čim policija ode opet će biti udes jer je klizavo...
Jel to policaj drzi ulje pod kontrolom ili...?
Istina, prošao sam nakon udesa i doslovno pri brzini od 10-15kmh na izlazu prema Ilidzi me je ponijelo u stranu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema gume na masnom a na mokrom ima granicu zato polako, čuvaj druge učesnike u saobracaju ako već sebe ne čuvaš… brz oporavak..
nazalost mladje generacije su ocito pod uticajem drustva sto mreza tkd ozbiljno se moramo skoncentrisati u voznji
Zacudo mi da Iz Sokolovic Kolonije ili Hrasnice naprave udes jer 90% ih ragi Grasu
Ovo mora da se zabio neki šošon.
Opet nam kriva infrastruktura? I jest vala,sta ce tu stub ?
TU POD HITNO TREBA LEŽEĆE POLICAJCE POSTAVITI I KAMERE!!! OVO JE 3 UDES U 1 GODINI !!! ČAK JE BILO I SMRTNIH SLUČAJEVA!!!
U ovaj kruzni tok iz pravca Hrasnice stoka ulazi po 60 km/h, a kontra-nagib, bile su prije kruznog trake koje su usporavale i onda se nasao neko pametan da ih ukloni...evo rezultata. Usput receno, hebali vam vise kruzni tokovi matttev, pa ima li rasksnice da debili nisu napravili kruzni, niko ne gleda ima li prostora, samo daj bosmanu u i mevludin komercu namjesti poso.
jel realno da niko ne zna vozit kad kisa padne il se jednostavno previse glupiraju ?! prije da je ovo drugo
Populizam, bas kao i gradonacelnice Benjamina Karic koja je za pola godine u kafanama potrosila 17.000 KM na razno-razne manjfeatacije! Populizam! 👊👊👊
Ebo svoju nanu čuj stub oborijo
samo udjite u sokolovic koloniju i pogledaje saobracajne znakove i kako je regulisan saobracaj i vidjet ce te u kakvom korumpiranom drustvu zivimo i kako je nepismena i korupirana uprava policije ks jer u sokolovic koloniji imate vise ,,ALUMINIJSKIH,,saobracajnih znakova nego u citavom new yorku a sve o trosku gradjana
Nije ovo u naselju ovo je na Hrasnickoj cesti
Kreten usao sa mercedesom u kruzni,zadnja vuca zagasao ga i opppp bandera.znaci idiotu naplatiti sve moguce kazne i stetu.
@spako nemoj napamet ko seval kovacevic
Braca vidio da da je mokro i pun gas da ga malo izdrifta i jbg
teško se sa makadama nauciti na asfalt
Aferim