Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba istražiti u slučajevima ubistava, da li su ubice i ranije činile djela poput razbojništava, krađa, nasilničkog ponašanja. Ako jesu, onda je vlast odgovorna. Nikakve ili tragi-komične kazne za gore pomenuta djela dovode do ubistava. Jedan prestupnik već pri prvom razbojništvu mora se prevaspitati drakonskim kaznama i zatvora i novčano. Sve dok je za takva djela zakonski kazna od 2 mjeseca (do 2 godine, pa čak i za višestuke povratnike u kaznena djela, NEĆE SE SMANJITI BROJ UBISTAVA.
Protestvovalo se protiv nasilja hebe se vlasti što mladi životi nestaju.Daj da se proda što se može prodati i sa arapima utali.Za kratko vrijeme koliko je života ugašeno...TUGA !!
TUGA!
Ne bi me cudilo da su ga dvojica odradila, klosarcici uvijek napadaju u grupama i naravno uvijek uz kakvu cakijicu, opasni statusi po fejsu, a na ulici vazda u coporu