Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
frajko ilegalno u bih, hoda okolo i pljačka . ima li ovo ljudi negdje na planeti.
Vidis da ima...kod naske.. 😂🤣😁
ima...samo u BiH. a dobro je jedan stariji kolega ovo komentarisao ovdje a vidi se da je bio graničar...''pucaj i sutra ujutro skupljaj mrtve''...granični kamen, amblem graničara, od njih je bježala i vojna policija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vratio se na popravni
Metak mu u čelo!
@fbUser1601532614 Halo dobro je, izađi ujutro napolje malo istrči se, dobro će ti doći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li ikad otici ovi debili
Zar ovo nije isto ono dvoršte što se onaj nesretnik objesio na ogradi :D :D
Uzeli smo pare za njih, neka ih sada.
Meni više liči na nocnog čuvara. Frajer lagano seta i provjerava dali su vrata zakljucana. Kod nas u USK je strašno koliko ih ima i šta nam rade. Ovo jedino rješava kalaš.
Dok nasa vlast,za glvni probem uzela da maltretira svoje građane za maske i policijski sat.Kriminalci lagano rade sta hoce i njih nam cak stavila za vratove.Valjda to tako treba biti u 21 vjeku
Maslo krivoustog samo će izmišljti još gore i gore stvari da napravi što ružniju priću o BiH.
Ne d'o mu bog da naleti na nekog nargila-komentatora. Dobio bi desetke ljutih komentara u facu.
Isti se desava po Tz!!! Al određen broj bosnjaka ih podrzava. Kaze sta ce jadan nema kud. Kako nema, nek ide u PM! Sto nisam makar u republici srpskoj
jesu nas usrecili
HALOOO!!! LIK HODA OKOLO I POKUSAVA NEGDJE UCI!! nikakve brzine, nikakvih sumnjivih pokreta...mozda hoce da pita za casu vode...uuuuu j*ben snimak
Jbt bolje migranti zive u ovom prknu od drzave od samih njenih gradjana ,izuzev uhljeba - oni su sorta za sebe
joj kako bi ga docekao bokserom po celu
Jedna riječ - muslimani.
Nema to veze sa muslimanima a ponajmanje sa Islamom - siris mrznju smrdo jedan!!!
ti hebali mater
Boga mi sjecam se kad reis Kavasakovic rece da su nam to braca nasa i da im treba pomoci E pa ja se odricem od takve brace i izvinjavam se srbima i hrvatima komsijama A Fatmiru kapu skidam Sve to treba pohapsiti pritvoriti i protjerati !!!
Užas, slobodno se kreću i tokom policijskog sata. Meni kad bi ušao u kuću, ubila bih ga, ne bih trepnula. Kad sam zvala policiju zbog lopova, isti su mi se dan kasnije nabacivali u uniformi i pozivali sebe u moju kuću na kafu. A lopove koji su pokušali ući u kuću, nikada nisu ni našli. Naučena sam da branim sebe i svoje, a da prva nikoga ne diram. Tako da sljedeći put, ako ga bude bilo, ne zovem policiju nego sama rješavam problem.