Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad će naslov: " Šestorica političara palili narod huškačkom retorikom a onda na miru pljačkala državu" ???????????????????????????????
jao prljava narkomanska bagra.neko se citav zivot trudi da zaradi i kupi auto i onda mu neki jadni narkomani zapale auto.koja stokaaaaaaa djubraddd. jos otac i sin ojjjjjj gdje zivimoooo ojjj nemam rijeci.uzas.kazniti ih!!!!
e finog babe majko moja, njemu trebaju odrediti troduplu kaznu.
ljudi imal i jedan advokat u Sarajevu osim ovog "mjesečara"?!
"Udri po ludoj glavurdi dok se ne opameti." - Giga Moravac
e da je Tito ziv sad bi oni na goli otok...a ovako nema drzave..nema zakona..nema kazne...
Ovi pljačkaju, a političari otuđuju...
dobar!
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/pogledajte-kako-su-naoruzani-pljackasi-opljackali-samoposlugu-u-kiseljaku/150105094 to je to.
za mjesec su na slobod8 i nastavljaju po starom
ja reko ufatili one sto pale auta pa se zapitah kako je ovaj sa spustAnim gacama i smijesnom frizurom bio to u stanju? i ovi u policiji nama mazu oci ovim "paljevinama"
1.slika-frizura Cristiano Ronaldo a lopovcina 9. klase, kako mi to kazemo sitni sibicar.
Zamisli bijednika, odu u pljacku i maznu 200 KM, HA HA HA HA HA AHAAAAAAAAAA
Previše ste gledali filmove, umjesto da idete u školu....
vidi ovog debelog, poštenje mu piše na licu...
Pravi amateri ovoliko pljacki a ni 20 000 nisu uzeli smijesno brate odes preko grane pa uradi pravi posao ako uspije obezbijedjen si narednih deset godina a ne ovako za par hiljada u Bosni rizikuju 10+ robije...
nego daj ti nama KLIXe..reci odakle su šljegli ovi divni ljudi...koje ih je selo poslalo k nama
Eto sada je ta grupa u zatvoru a opet se pljacka pola od tih djela nisu oni uradili nego morali priznat ;)