Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbm mater svim bosnjackim politicarima po 100 puta, smradovi jedni pokraste sto se moze pokrast niste u stanju zastiti sopstveni narod...
Bake veli,"Nema veze,nek oni rade svoj pos'o,ja sam se odmah duduku izvinio"!
Plitko vam razmisljanje, pazi, iako je imao vise novca kod sebe nisu mu uzeli ni marku, drugo rekli su mu "vanka" ne znam dali se koristi ta rijec u tom kraju u mom ne i kao trece sto bas njega izabrase da mu usijecaju 4S i jos ne opljackaju pored toliko novca. Izgleda da se radi o klasicnom medjunacionalnom incidentu za koji sve vise smatram da neko to narucuje radi odrzavanja tenzija. U svakom slucaju je ovaj zlocin za svaku osudu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"politički predstavnici u Sarajevu"!!! Ha ha ha ha ha... Nemaju vremena od izvinjavanja Vučiću...
slomiše se ližući dupe p.ičkoustom četniku.
Snate sta je najzalije? To sto na srpskim portalima i dalje cekaju trazeci i pisuci o tome ko je cetnika Vucica udario.. Dobro je prosao nek kaze elhamdulilah sto je ziv ...a ovakvi slucajevi se ne prenose
Ви у Босни сте пуни мржње и с једне и друге стране. Ми у Србији се убијамо због других разлога, а не националних.
garantujem zivotom da su ovi sto su ga napali pripadnici MUP-a RS
glasali ste za Baketa nek stiti sad svoj narod a ne kontroverzne biznismene
_"Ne može pretpostaviti ni zašto su ga nasilnici zaustavili, s obzirom na činjenicu da, iako je kod sebe imao veću količinu novca, nije opljačkan." Kako ne može predpostaviti zbog čega su ga nasilnici zaustavili? S obzirom da su na stomaku urezana četiri C, može se predpostaviti zbog čega je zaustavljen, premlaćen i mučen. Nacizam je u pitanju, stgrah je čovjeka da kaže. Žele ga zastrašiti i protjerati iz zavićaja. Jasno kao dan!
Kazniti počinioce!
Sta ocekivati od bakira kad nemaze djecu u Konjevic polju i Vrbanjcima da zastiti zamislite da je obrnuto
Joj kakve su ovo budale bajo mojjjj! A mi još veće!!!
Jednostavno cetnike slomiti totalno u RBIH i upostaviti normalnu drzavu. Nadat se da ce Dodik rapisati ref i pokusaj secesije. To bi bio povod za rati vracanje RBIH. Normalni srbi uopste nisu problem ali ovi cetnici koji prave ove probleme treba iskorijeniti u Bosni, mislim da je hrvatski scenario pravo rjesenje..
Змајо матора кљусино, шипу туки !!!
iduce godine pozivaju se clanovi sbb-da sa svojim vlasnikom stranke fahrufinom scdpom radoncicom dodju masovno u potocare i prostru crveni tepih cetnickom vojvodi i zajedno sa genocidnom policijom genocidnog entiteta dostojsnstveno docekaju negatira genocida
Da je bilo obratno sve bi grmilo mjesec dana, ceste bi bile pune policije, pretresanja, mediji... ubijanje u j.. pojam. kao sto sad rade isto sa napadom na vucica. ali cak i da dodje do najgoreg ovdje se ne isplati ostajati i boriti za par familija koje boli k za nekog Hanifića iz neke Varosi.
eno Fahro u Avazu kuks kako je malo genocidne policije bilo u potocarims na dzenaci zrtava genocida .Avaz je najtirazniji srpdki list koji izlszi u Sarajevu a Fahro operativac BIA .kad otvorid Avaz kso da si otvorip kurir .blic ili bilo koje prekodrinske cetnivke.novinr
eto bas ce ih genocidna policijs nac .sigurno su pripadnici iste
Ma nisam ni stigao komentarisat kako treba , a ono objaviše "muđahedini napadaju balkan",je li to novi morbidni nacionalistički scenarij o kojem sam govorio?
ljudi moji pa zar ne vidite da su to Dodokovi I Bakirovi fazoni zakuhaj medju narodom da ne bih narod tražio posao koji su obećali u predizbornij kampanji,ovako je njima super. samo da se nesto dešava a da nisu protesti,nikad mi nećemo tobe doci.