Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ja bih ga ubio Boga mi mog da je mog djeda i pipnuo, a kamoli pretukao! Nema tu cekat na zakon...
Magasa odmah na vjesalo... Zamisli udarit tako starog covjeka.... Ooooo palico jugoslovenskog milicionera dje si
hm nije ni cudo kava se sve bagra naselila i doselila iz svaki cuka ,biciklom u autobus to moze samo kod nas i nigdje vise ,dok sve zemlje idu dalje u civilizaciji mi se vracamo onazad i umijesto u 21 v mi jurimo autobuima kojima bicikli se voze do INDIJE -AFRIKE e pa tu nam je i mijesto jer sve vise se usavrsavamo prema (ne) civilizaciji.
cudim se,cudim se,cudim se,cudim se,cudim se..sta se imam cuditi kad zivim u Bosni!?
Ono ima 93 godine i hoce prigovorit svakome i sve mu smeta .. E nece vise gledat tudja posla. (zao mi je dede ali da je ovu lekciju naucio ranije ne bi laprdo po tramvaju).
Mafijashka posla-sreca mu shto nije udario na mene,od 78god,pa da mu ja pokazem kako se udara-i On i bisikl skupa bi kroz Z,atvoreno prozor napolje izletjeli !!!
Pozdrav Strašno. Dovesti Chak Norisa, prerušiti ga u nedužnog, bolesnog starca i pustiti u autobus, dovesti u šalter salu, stati u red za kruh, na pješački prelaz da se izderu na njega, da mu prijete, a onda on baci masku i pretuče huligane i nasilnike
To je isto da je napao dijete. Smece pog.ano
srece njegova da stari nije ime stoju
I kod mene se u komsiluku sinoc potukle komsinice Hajra i Hajkuna . Pocupale kose jedan drugoj i na kraju Hajra ostade pretucena . Hocetel i to objavit ?
Ma ne, ovakve stvari se ne dešavaju u Federaciji. Ovdje ne tuku starce, starci ne tuku djecu....itd.
Sinko tebe sam napravio ti si musliman već i nemoj da se bunis XD
prvo treba vecina muslimana da predje na Islam pa tek onda ostali
sta on njemu ima pricati dje ce svoje biciklo unositi,:DD
Joj mangupa grob mu je.em!!!
Ma bezobrazan je taj srarac,iz cista mira napao biciklistu....hej,ima li kraja tom bezobrazluku....u stvari, vlah premlatio vlaha,gdje mi tu gubimo?
Nije to nista unijeti biciklo u autobus, tokom rata gradska pijaca koja je odma iza Boske, tj ove zgrade na fotografiji, cobani koji su se spustili u BL sa okolnih brda da nebi zaobilazili Bosku prolazili su sa kravama i ovcama kroz robnu kucu jer imaju druga vrata koja daju direktno na pijacu..