Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me zanima da li ce odgovarati sutkinja i policija zbog kukavicluka i pomaganja u ubistvima.
Nek nam uživo objasne kako je moguće da se monstrum snimao 6 sati a ovi ga u jednom mjestu veličine mog bloka nisu mogli naći? Nek nam objasne kako je moguće da je monstrum uhapšen sa 600kg droge i bio na slobodi? Koji je sudija to odobrio? Nek nam objasne kako je moguće da ovakvom monstrumu dileru su policajci bili prijatelji?
Ima li ko je dao ostavku, popio krivicnu ili bar disiplinsku zbog nepostupanja...?
Neko je možda jedino popio jogurt uz burek
frajer se sam ubio , a prije toga vozo se i lajvo...kako vas nije sramota uopste sta i govoriti ??? dno dna smo mi dotakli
Pricajte vi Hasinoj materi, sada. Sram neka vas bude sto je niste zastitili.
Eto sve vam verujemo...
Jel sutkinja koja treba da bude odgovorna zbog ubistva zakljucila bolovanje. Pitam za jarana
Kad sam vidio kakve su im glave izgubio sam želju da a gledam. Glupost im se na fali vidi. Pretpostavljam da ništa nisu rekli.
Jel prisutna policajka sto ju je guzio ?
Ovo ko je pogledao i poslušao mislim da treba biti sasvim jasno da ovdje nema ni države ni zakona. Jedni druge brane i štite i to je to. Omladino samo bježite iz ove rupe, nigdje nije savršeno ali nigdje nije ni ovakvo ludilo. Ej da službenici pričaju o trostrukom ubistvu i smiju se u kamere pa to nema nigdje.
Ima li kakav mikrofon da se bolje čuje?
Šta sam vam ja rekao neki dan ? Da je istraga više sakrila negi što je otkrila.Evo sad se čupaju na pressu kažu patrola došla za 10 minuta ? Lik (pri kraju snimka se vidi) iz vikendice do grada došao za 5-8 minuta pa zašto nište spriječili i zašto niste spasili barem živote Džengiza i Denisa ? Niste smjeli mu stati na put , tako na duši nosite nekoliko života koja je razorila 3 porodice i boga pitaj koliko ih je još povuklo !
Pregled svih 11 utrka i natjecatelja za Breeders Cup u Santa Aniti koji okuplja najbolje sprintere iz cijelog svijeta. Na jedinom portalu s vijestima iz svijeta konjskih utrka u regiji. https://www.utrkekonja.com/vijesti/1533360_pregled-natjecatelja-u-breeders-cup-juvenile-turf-sprintu
Ja i na slušalice gotovo ništa ne razumijem šta govore🤔
Nek objasne ko je jos bio u autu sa nerminom nakon ubistva. Cuje se zenski glas
Ako misliš na prvi snimak nije niko vidi se kad snima mobitelom da nema nikog u autu kad bježi iz vikendice.
E gledaj geerala poslije bitke. Ostavke su njamanje što ste moglu uraditi. Al ko kad to obraza nema, poredali se uhljebi na pressu i sad će oni kao pričati kako naporno i mukotrpno rade
🤣🤣🤣🤣🤣
U policiju Sda, pda i ostale seljačke stranke zapošljavaju svoje najgore kadrove.. kad nemaju gdje kome našteliti šalju ga u policiju.
Mene je strah ko su inspektori i ko su policajci u Tk. Dno dna zadnji šljam je tu.