Gorjeli krovovi na sedam objekata
1
Požar na Baščaršiji stavljen pod kontrolu
Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne tvrdim 100% ali sam siguran da sam vidio Arduanu sa šibicom i dva upaljača kako šeta baščaršijom.
A vatrogasci su udaljeni nepunih 26 metara od mjesta dogadjaja.
strasno pa to je nase poynato mjesto
Normalno da si dezerter,dosao si ovdje vrijedjati na njemackom jeziku misleci da je bosnjo glup,pobjegao si,naucio koju psovku na njemackom jeziku i ko je k´o ti.Pravis se pametan,iako sam ja doktor nauka za tebe,nekulturni stvore!!!
The roof, the roof, the roof is on fire! We don\'t need no water—Let the motherfucka\' burn! Burn, motherfucka\', burn!
Gori vatraaaaaaaaaaaaaaaa!
oca mi gori par supa isto kao da gori peljesac kompletan
Anarhija all over Baščaršija
samo mi nije jasno zasto svi lazu,lazu i lazu pa sta bi samo bilo od tih radnji da nisu bili momci 4 ili 5 momaka koi su jedini gasili pozar na krovu ito dva vlasnika i dvoica momak iz susjedne ulice,to svi znaju i svi su vidjeli a ovaj lazov iz vatrogasaca iz ulice prote bakovica je takav lazovcina a to cu objaviti i dokazati snimkom ,kakav on i njegovih 30 sekundi,pšostoji snimak koi ce sve pokazati ,da im nije bilo MUHAMEDAmislim dasu ga tako zvali,nebi mogli nista tako su se izgubili da nisu bili u stanju skopcati hidrant
Da šta se ima gledati u džamiji, pitaju neki. A šta se to ima gledati u crkvi? Pa ljepote arhitekture, historijsku baštinu itd. A ko kaže da to nemaju i džamije? Pa postoje i džamije uvrštene na UNESCO-vu listu, postoje i historijske džamije, ali džabe izgleda objašnjavati onima koji se sa kulturnim dobrom obračunavaju dinamitom jer im ne odgovara po \"nacionalnoj osnovi\". Takve treba vojno poraziti, s njima nema dijaloga.
Od nargile nema sanse, tako da je ne vidjena glupost izrecena i to od \" novinara \", a da su ljudi bili u panici... Ma dajte, pogledajte malo video pa cete se i sami uvjeriti - kao da igra mecka. Da nije tuzno bilo bi smijesno.... Voljela bih procitati barem jednom tacnu vijest bez gluposti - \" nargila \".Ocigledno da osoba koja je izjavila ovakvu glupost i ne zna sta je zapravo nargila i kako se koristi i priprema.
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
gledam one drotove dole na carsiji i uporedjujem ih sa vatrogascima; i ne mogu se oteti utisku da su prvi pravi oni mutavi papci, a ovi drugi prave ljudine koje energicno ulaze u akciju. drotovi ko maloumni bulje u onu vatru, ruke na zicagu i bleje, hebote zivot u onom sistemu su isto drotovi bili rodom iz nekih odrona, al makar su se ozbiljno ufuravali u svoj poso, ovi danas pravi sjupcici, vise gleda kako ce svoju gujicu izvuc neko negdje postavit svoja ledja. mjesto da vatrogascima obezbjede prostor za rad oni bleje ko telad, onaj maloumni narod navalijo da viri sve do samih vatrogasnih kola, drotovi ruke na zicagu, fuj, drzavo.
ne samo da nemaju PP aparate, vec su im gasne instalacije nepropisno uradjene, elektricne instalacije takodjer, nema gromobranske mreze, vatrodojava nije nikada instalirana,.......,treba pokupiti sve upotrebne dozvole za svaki objekat na Bascarsiji i vidjeti imena onih koji su ih potpisali. Velika se lova po ovome pitanju vrti u Gradjevinskoj inspekciji Opstine Stari Grad. Ako neko ovo procita iz Kantonalne Vlade neka ovo shvati jako ozbiljno!!!!!!
Sarajlije, molim Vas uzmite nazad ove svoje izbjeglice iz Sarajeva, a nama vratite nase Banjalucke muslimane, da pocnemo normalno da zivimo. Molim Vas
kako neizgori cijelo sarajevo...
Poruka za @MI Goriti će i tvoja duša u paklu