Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to je valjda jasno. bice kaznjeno 58 navijaca celika i jedan ultras koji je prelazio cestu na mjestu gdje nema pjesackog prelaza.
Nesposobna budalo celava. Svake godine ti u Mostaru bude neki belaj, paljenje busa, napadi, razbijanje i ti opet ne znas nista. Zar je Mostar toliki grada, pa ne mozes pohvatati i uz 2-3 samara uzeti izjave od 30-40 momaka koji ti idu na utakmice Svinjskog !?
srecko je ultras, katolicki prdoje i ljigavac!
Trebali su privesti i ovakve kriminalce: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3146/skandalozno_povratak_bahatog_direktora_barjaktarevica.html
Policija privela 88-o krkana .
Praktično.
Ja kao Srbin iz Srbije, Bosnjaci mogu da vam kazem da pravite istu gresku koju je pravila Srbija, hteli su nasi vlastodrsci celu Jugu za sebe i za srpstvo, a na kraju nista, ako ne budete pametni snacice vas sudbina slicna, morate da prihvatite Srbe sta god da su radeli, kao sto smo mi prihvatili Hrvate nakon drugog svetskog rata, a zna se sta su radeli, znaci da bi Bosna prezivela, Srbi tamo ne smeju d abudu ugnjetavani, srebrenica izbori, pljuvanje, jedni po drugima, to sve vodi u podele, morate da ih prihvatite, inace cemo morati mi da ih prihvatimo, pa vi vidite sta je bolje, ja naravno da ne bi imao poblem da u sastav Srbije udje jos 1,2 miliona Srba skoro, a vi da li bi imali problem oko toga? Ako bi imali, onda radite nesto dok vam ne bude kasno, kao Kosovo nama sto je otislo, to se vama desava, a slepi ste, kao i Makedonci. Sto je najgore nije mal broj ni Hrata tamo koji bi mogli uz pomoc HR svasta da izdejstvuju.
Robijasi pi****e izasli iz busa i rastjerali neduzne gradjane koji su ih neduzno gadjali pa bjezali ... strasno ... UM ULTRAS MENJA ......
ZAŠTO NISTE PISALI O MASAKRU NAD ULTRASIMA NEDAVNO U ZENICI? OVO JE VJEROVATNO BILA MALA OSVETA,DA JE BILA I VEĆA ZASLUŽILI SU.
Otkud Zlatko Lagumdžija, slučajni prolaznik, u Mostaru? Garant išo da obeća Čoviću treći entitet.
OVE NUTRASE TAMANI U MOSTARU KO STIGNE, UNISTISE IM PUB, NALUPASE IH NA ULICI. PA DO KAD VISE, IMA LI TE BOZE DRAGI!!!!!??????
je li ove komrntare pisu djeca ili ste sve poremećeni ?!?! kakvi bola muslimani kakve ustase , sukob navijjaca i to je to , sa losim epilogom po zenicane
Kruh* kakve veze ima Široki s ovim? A vi iz Zenice možete samo sanjat da Zenica nekad postane organizirana kao Široki
to mozes samo da sanjas PRDOJE ps terma ti u zicagu
JEL SLUČAJNI PROLAZNIK ZLOTKO ZAGONDŽIJA
Pa dokle vise crni Sreckovicu?? Saopstenja izdajes kao na traci a svako slici ko jaje jajetu. Reci nam molim te koliko to ovih huligana lezi u zatvoru trenutno a znamo da je nereda bilo previse i za jedan milionski grad a kamo li za Mostar. Vjerovatno ces reci da to nije tvoja nadleznost da ih vi predate tuzilastvu,sudu bla bla.. Pa ko je odgovoran?? Jel postoji ta osoba ima li ime i prezime? Kad njih nekoliko odradi poduze zatvorske kazne i ostali ce se smiriti itekako. Dosta je vise ovi skutorcica tinejdzera sto cekaju u zasjedama po hercegovini nije ovo srednji vijek, mada divljsci jesu.
Policija u raljama HDZ i radi po instrukcijama HDZ-a ......