Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo odjednom,mediji bombarduju infromacijama o "pokusajima" podmicivanja, a 'vamo patrole i dalje uzimaju sakom i kapom, ko je ovdje lud?
U klix-u rade krimolovci. oprezno....
:)))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...što se saobraćajna policija naprasno opoštenila...
........budimo realni......50 KM........sića...........
...maloprije prođoh na crveno kod holideja...lijpo se vratih, da vidim ima li kamere :))...ono đe trajvan prelazi preko džade...
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Dogovaraju se carinici sta da kupe kolegi za rodjendan. Kaze jedan daj da mu kupimo kucno kino,ma malo je kazu ostali. Pa daj da mu kupimo bijelu tehniku za kuce,ma malo je kazu ostale kolege. Pa nista dati cemo mu smjenu jednu,a ostali ce ma puno je.
Bilo im malo 50 km haha,da li je pruzio sto ne bi se ni culo za ovo.policija uzima mito sakom i kapom.fuj!
jbg, danas gledam video, kako policajci uzimaju mito i mi se ko bunimo, kakvi su, vako nako...a kad oni "sloze" prijavu za pokusaj mita opet nam nije pravo.... jbg narodu nikad udovoljiti...
Ma uzeli bi oni mito da nisu potrosili balon,.eeee, mora da im je pravo krivo bilo..
DALI POLICIJA IMA NORMALNU PLATU BILO BI OVAKVIH VIJESTI DOSTA U NOVINAMA , ALI ZALOSNO DA SVAKI DRECI POLICIJAC UZIMA KOD NAS MITO,CAST IZUZETCIMA, I SVAKA CAST OVIM POLICAJCIMA JER NISU HTJELI UZETI ZATO STO JE POD ALKOHOLOM INACE BI MOZDA STRADAO NEDUZNI ZIVOT
bgm. mene kad zaustave, uvijek pitaju sta cemo, kako da se dogovaramo..
Policija je počela kampanju za ojačavanje svog poštenja. Pa koja još budala u to vjeruje? Policija je u službi kako one državne mafije, tako i međunarodne (trgovci ljudima, drogom, robom itd.), pa do sitnog kriminalca. Jedino kad će vam policija zaista pošteno raditi svoj posao je kada imate posla sa nekim ko nema nikakvu štelu nigdje. Pa ako vi isto tako nemate nikakvu štelu, onda ćete dobiti manje-više profesionalan tretman. Dakle, kad vam trebaju, nećete dobiti ništa, a kad imate spor sa nekim ko je nebitan, tada će sve biti otprilike ok. KORISNA SLUŽBA!
Ovo ce sad biti kao kakva aukcija? Testiramo policajce dokad ce izigravati postenjacine? Prvo 20 eura, sad 50 KM.... Ko daje 60 KM?
Vidi se da je bio pijan i da nije vidio da je ograničenje 40 a ne 50 KM. To je i pandure iznenadilo, pa su posumnjali.
kada ce te jednom objaviti vijest o politicarima, zivko budimir je opet na slobodi i ne sudi mu se, i boli ga qrac opet okrece lovu i kupi mito, a sud bh nema dovoljno dokaza pa ni da im storage pun video materijala donesu!
Čekaj zar nije i sad 20KM
ma daj za cenera kupiš čitav MUP, a ovi kao nisu htjeli ni 50
Postenjaci lafo... Prijavio 50 KM, a dosad "nakupio" 5000 KM...
Jesu policajci postali posten narod a tuku se ko ce u saobracajnu patrolu i radar .
"zbog vožnje pod utjecajem alkohola, za šta se na licu mjesta izriče kazna od 100 KM i jedan kazneni bod." pa majka mu stara za voznju pod dejstvom alkohola mu treba poderat vozacku i zabranit polaganje na 5 godina
neki pijani bolje voze od mnogih trijeznih... veca su opasnosti oni sto ne znaju pogledat u retrovizor, ili sto nisu upoznati sa pravima prvenstva, saobracajnim znakovima etc.
@fragola pusti se alkoholicarske suplje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)