Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osveti ga Mire,osveti...znas i zasto,a pusti glupe komentare....
Ja inače ne znam ko mi je otac jer mi se mater derala sa svakim mafijašem u Tuzli, jer mi smo iz neke vuko_ebine pored Tuzle pa pošto nemamo para da mi mater kupi utoku da se mogu furati da sam mafijaš, ja je šaljem da se unaokolo prostituiše, da bih ja mogao imati bijesno auto, utoku i pristup internetu da mogu pokazati svima koliki sam nepismeni seljak.
Kome ćeš se ti osvetiti. E da znaš da mi je baš drago da je ovaj tvoj \"Zenga\" crkao. Šteta što se nije u kakvoj septičkoj jami udavio, nego još i trojicu ljudi autom spucao. Ako bogda, svi ćete vi ovako završiti, smrdljivci mafijaški. Treba vam sjeme satrati.
\"O mrtvima lijepo govorite\" a sta lupetas ti kome ces se ti osvetiti, mislim osvetices se toj Auto industiji .. \"WV\" ili ces pobiti komsije ? Tu troicu ... stvarno si glup :D
ko ti je taj rodjak zasto je zaglavio daj podatke njegove da ga posjetim uskoro
sacekaj ba kod mene rodak zaglavio u zatvoru zbog ovog sta je ovdje tacno bilo
ZENGA BRATE MOJ VIDIMO SE NA DRUGOM SVIJETU U BOLJIM USLOVIMA NADAM SE.....DA VRATA DZENETA BUDU OTVORENA ZA TEBE.U TO NE SUMLJAM...JER LEGENDA KAO TI NE POSTOJI...MOZES MIRNO DA ODES JER BICES OSVECEN SIGURNO.....