Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moj Meho na sve su ličili samo ne na očajnike. Vrlo hladnokrvni i vješti kriminalci, no neko ih je očito zajebao sa lošim informacijama, jer ih je policija doslovno čekala da izađu kako ne bi bilo žrtava. Tako da sam ja oduševljen našom policijom koja radi u katastrofalnim uvjetima. Bio sam upravo u toj banci jutros, ljubeći pod sa još dvije gospođe, ali nas Irfan nije spomenuo. No, neka su oni njih uhvatili.
Kako nismo pomogli zapisali serijski broj bicikla i naveli koje je marke, pomogli pri pakovanju novca, pričuvali lovu dok su pljačkaši bezbjedno sjeli na bicikla, naravno da smo pomogli trebali ste nas u naslov umjesto ko je uhapšen!
Pa stvarno nije mi jasno, žalosno je da nakon skoro svakog dana pucanja, krađa, tuča nema pokreta \"Dosta\". Pa stvarno sam volio taj pokret ali očito je da su oni stranački orijentisani i da su odradili svoj zadatak. Danas je gora situacija u gradu nego kada su oni izlazili i pumpali raju, odnosno pripremali teren za još vece kriminalce. Fujjjjj...
Ma ja uz pomoc zastitara koji su glumili zogere..
Lopovi iz Subotice su pali..zahvaljujuci brzoj akciji policije KS.
mogu samo zamislit kako vam je bilo. nek je sve dobro proslo
to ti ono nama držiš bukvicu iz njemačke, ha frajerčino
ovo čin očajnika. Pljačka neorganizirana, na stranom terenu u po centra grada.
Ovu g.a.m.a.d treba T-A-M-A-N-I-T-I gdje god stignes.U.b.ijaju,k.o.lju,plj.a.c.kaju..i kad ih uhvatis na djelu odmah kukaju o svojoj toboznjoj\"ugrozenosti\".Ja bih prekodrinsku g.a.m.a.d za glavu k.r.a.tio ODMAH na licu mjesta pa bih ONDA provodio istragu!M.r.s preko Drine m.a.jku vam p.o.g.anu!Koliko su ih opljackali do sada.U njihovoj S.u.m.skoj tzv republici ih m.u.r.ija i ne dira cim b.u.d.a.l.ama pokazu srbijansku licnu kartu.A oni im djeci OD USTA odkidaju ali hajd ti reci nesto h.a.j.a.vnu...
da zastitari su pomoglu u pakovanju novca pljackasima,,
spalite ih na lomaci
ovo su deziniformacije pljackas je FK (FUAD KUBAT) vodja brojnih zlocinackih organizacija .