Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Htjeli ga pretres',po nalogu Cvijanovic-Pasic!
Eto bas ce neko bez ikakvog razloga napast policiju, dajte ba, nismo mi djeca. Policija se malo vise kurci. I mrzim cjelu policiju od protesta, oni su za guzonje (debile od politicara) koji nam otimaju hljeb iz usta udarali svoj svoj narod, svoje porodice iako su dobro znali kolika se nepravda cini prema tom istom narodu. Prodane duse, A.C.A.B. FUJJJ GAMAD, SILNICI, Nek vas ameri ubijaju kad ste takvi!
i kaza americki policajci ovakvi, onakvi, nema tu odmah po skracenom postupku
Samo tako... UBIT BAGRU !!!! Sve su to govna .. svaki do jednog.... A treba davat nagrade... Ko ubije inspektora !!!! :D
Hahahahaha mogu mislit koliko ga je ovaj tuk'o kad ima povrede u predjelu saka.
Još da su i policajci bili pijani pa da se odbrane :))
bili su pijani garant, samo ih nije imao tko alkotestirat ?????
Voulez-vous coucher avec moi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)