Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nije identifikovala jer se i ne trude. Evo, ja cu im pomoci, radi se o Almeru Inajetoviću. Nema na cemu.
Ma znaju i oni to samo se prave blesaviLakše im je ganjati sitne dilere sitne lopove ovima se nesmiju zamjeriti.
On je glavni osumnjičeni, ali opet nema se konkretan dokaz da je baš to on, osim da je dolazio u pivnicu.. U suštini po meni je ovdje bitnije ko je glavna riba za koga svi ovi reketaši rade...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reketaši u vrhu države, reketaši na ulici. Ljepota od zemlje. Fuj.
Licno bi ga ja udavio svojim rukama da sam ga sreo da radi ovako nesto. Jebe* vam sestre kome se vi kurcit* sa upaljacima u ruci ?
gledalac99-"Danas je puno bolje, pa izvoli, ako si sposoban... ako nisi, onda barem možeš lajat nekažnjeno! " >> A,za paljevine,ubijanje i ostalo provedeš samo noć u pritvoru?!?! Cuke samo što te ne pojedu, a hoće kada napada ! Sretan ti dan po dan!
Nakradi se para kol'ko možeš, nagodi se sa tužilaštvom. Otimaj svima koji imaju, nagodi se sa tužilaštvom. Sutra tužiocu kidnapuj dijete, Tražićemo da se nagodite.
Bašta je djelimično izgorjela, naravno zahvaljujući našem kantonalnom tužilaštvu, a nije mane ni sudijama! Moze li mi neko prevesti ovu recenicu. Basta je djelomicno izgorjela zbog tuzilastva i sucija.. WTF ne kontam.
hahahaha.... države i qyrca, treba ovo sve format C:
Vlast i policija = mito i korupcija
Cuj sad to. Zar imovinu ne pale posteni mladi, nezaposleni i gladni Bosnjaci?
uzeli mu 1.200 a onaj ostatak oko cetrdeset hiljada vratili.,nisu smjeli to da uzmu a znaju kako je i to doslo jer bi ih pobijo lik.,,
Hocemo i da tužilaštvo više ne sklapa sporazume, maximalne kazne, pa kad za posjedovanje oružja odleži 3 godine, anije ništa uradio vidjet ćemo hoće li ga opet imati....samo drastične sankcije i zatvor (hocemo i zatvor s 10 000 kreveta) mogu stanje popraviti, gdje se neće isplatiti imati pištolj, gdje će se bodenje nožem smatrati pokušaj ubistva, ići na 15 godina robije, pa kad pometu ovih 50 "od ranije poznatih policiji" pa par ode bezveze na 10 g zatvora vidjet ćemo ko će nositi nož a kamo li pištolj, pa da se vratimo svi na početak " na šake"......
Pa kako misle napuniti budzet i primiti platu,jel od ovakvih koji podmecu pozare. Kad ovo procitam osjecam se nezasticeno.pod hitno zavrsiti zatvor ,povecati kazne za revolverase ,piromane, lopove i ostale spodobe da lakse disemo.
Pa kazu strancima, dodjite investirajte......Jastace..
Samo idiot ili neko ko nije upucen u stanje u drzavi moze investirati u BiH ili je neki veliki entuzijasta. Ovdje kada bi se kriminalci kaznjavali, kada bi bilo lakse startati firmu mnogi bi se otimali da dodju radi blizine EU tj. potrosaca i niskih plata. Ovako nece niko u avanture da se upusta.
Ovih 40000 necemo ti uzeti ali ces nas pripaziti!
Hoćemo zakon o porijeklu imaovine, pa da se ne moze svaki klošarčić praviti kriminalac....
Novac bi mu vratio kada bi mi dokazao gdje ga je zaradio. Ova drzava je smijesna. Neka nama Poljina, SDA, SDP, SBB, HDZ, SNSD... sprega politike i kriminala.
JEDE PIRE KAO PIROMAN!!!