Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za tri mjeseca sve zavrseno i izrecena presuda. A kad je optuzen neki guzonja, godinama se nista ne radi i kazu sud je preopterecenj i slicne gluposti.
...lazno dojavis bombu...ili sutra bilo sta ne treba biti bomba...nevraceni kredit banci i sl u roku godinu dana osuda presuda zatvor ubijas ljude, sjeces testerises trudnice u muza joj...zakopavas ih po sumama...klepas milionsku lovu....sude ti godinama godinama i pitanje hoces biti ikad osudjen- citaj Turkovic ili pobijes desetine hiljada silujes koljes palis...sude ti dok ne umres...do tad uzivas u blagodatima "starackog doma" brizi i njezi kaku nema niti u jednom starackom od 1-5 zvjezdica taj je 7*
Benjo puca i rani nekog svaki mjesec, pa ga pustite za par sati. Pretpostavljam da ste zadovoljni i tim presudama?
Benjo ima zajebanu mamu ... boljeje bilo zakuhati sa Celom nego s njom