Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napustiše nas trojica Zmajeva, neka im je vječni rahmet/lahka zemlja..
Svaki bajram isto :((
Momci su iz Krajine,nek im je vjecni rahmet Zadnji njihov video https://www.youtube.com/watch?&v=Z2WDybuNSU0#t=49 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1383419_10200713210855677_1546257511_n.jpg Strasno,jos su i upozoravali...
Vjecni rahmet trojici mladih zmajeva :(( Ni njih ne smijemo zaboraviti uz ovaj uspijeh! I njih se sjjecati sledecih godina, generacija i vijekova..
Tuga da ne moze veca, ali uvijek nam je tako, svako dobro prati i neko zlo. Nek im je rahmet dusi, ne ponovilo se.
Slika dan prije utakmice... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=526924490725785&set=t.100003590694880&type=3&theater
E ***ga dan.... ne može sve kako treba da jebe rak raka...
Iskreno saucesce porodici i prijateljima ovih mladića.
...i ne znam koji ku.rac imamo ambasadu u Poljskoj...sta su oni uradili za ovo vakta tamo osim platu primali...dali su mozda animirali poljsko trziste za kakvom bosanskom robom jel koliko znam to je posao ambasadora...viši "komercijalista" u drzavnoj sluzbi... a ne birokrata! birokrata je sekretarica koja po cijeli dan kuca tekstove i sastavlja memorandume i dopise... a ti ambasadore mrš vani iz ambasade i komuniciraj i probijaj... al najlakse jesti iz tepsije pite koja se zove budzet!
Joj draga djeco kad če te doći pamet, krenuti na dalek put nije šala, toliko je ovo nepotrebno a najmanje nastradlim i njihovim obližnjim. Ako su iz Krajine recimo Bihaća, Bihać-Kaunas = 1593km X 2, najverovatnije krenuli na put ista dan utakmice a vračali se nazad odmah nakon završetka, drag djeco nad umorom niko nije superman. Još vidio sam na prvim slikama vidio dupla puna linija, gusta magla a što je najgore, znam jer ovo mi je struka, putnici u zadnjim sjedištima nisu koristili pojaseve, to može samo završi sa ovakvom tragedijom. Ja imam skoro istu relaciju iz Švedske do BiH ali OBAVEZNO nočim u južnoj njemačkoj, 100 eura je jeftino za moj život ili život moje djece, i sutradan fino odmoren, istuširan i nakon doručka lagano doputujem na cilj. Dragi ljudi, na put polako i lagano a što je najvažnije ODMORENI a brzina UBIJA a na cilj netižete ništa brže vjerujte mi; juriti 170-180 u odnosu na 120-130 kroz recimo Njemačku uštedit če vam u vrh glave 1-1,5 sat ipo na 1000 km. Saučešče.
tuga :(
Pokoj im dusi ali balije nikad nisu znali nista napravit kako treba, tako ni slavit..a neznam sta imaju slavit samo se kvalificirali... sta bi bilo da osvoje pa svi izginuli.
@TheBuba1993 Znaš, imali bismo ti štošta reći, ali zarad respekta prema našim poginulim Zmajevima, samo ću ti preporučiti da još jednom pročitaš tvoj ispad..
Cudna si ti biljka Bubo :)
neka im je vječni rahmet a porodicama nek dragi Allah ublaži tugu. :(((