Blokirana zgrada dva suda
0
Nova dojava o bombi, uposlenici evakuisani
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma odake bomba, pa dole ljudi nemaju hljeba da jedu.
Možda sa govornice iz istražnog ili sa prošnjiranog mobilnog iz čelije.Pitajte 60 minuta.
da,dosla bi do podataka o nosiocu broja,ali ako je neko toliko glup da zove za ovakve stvari s mobilnog onda ga treba vjesati u centru grada da svi vide tog glupana,pa neznam koji bi um pored govornice zvao sa svog mobitela,mislim pravi si krimolovac nema sta
Preseravanje
Protiv ste treceg entiteta? HercegBosna4EVER
test
Pa ti ocito s pravom veze nemas kad mislis da ce zastara nastupiti zbog jedne odgode... ma ovo neko zeli ranije kuci, pa zivka :)
a kakvo li im je to osiguranje kad postoji vjerovatnoca da je neko unio bombu?!!! ok, znam da je ovakva procedura kod dojave bombe, al\' vala ne bi se trebalo dozvoliti tako lose osiguranje da je to ovako cesto moguce. uostalom nije tesko rociste premjestiti u alternativni prostor. kad ovi sto dojavljuju skontaju da ne dobivaju nista dojavama, onda se ovo nece ni desavati.
Teroristi koriste vise nacina ,jedno od najpoznatijih je lazna dojava,par puta lazna a onda nedaj boze bummm,bem ti ljude svakakve,ma sudite u privatnim stanovima samo se nedajte,dokazite da je postojanost naseg suda za svu pohvalu!!!!!!Pozdrav
OVO JE PIPINO MASLO...d:d
hahahah...rasprava odgođena za 6. mjeseci...i tako zastari slučaj...čestitke onome ko se ovoga sjetio...
kreteni
sad fino uzmete i uporedite koje sudjenje je bilo zakazano za oba dana kada je dojavljena bomba