Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis nikom ne smeta kriz iznad grada i neka ga nek svako svoje postuje , a da se sutra negdje pojavi mjesec i zvijezda na vrhu, nastao bi Sudnji dan..
staro=ludo pa hajd, sad ide parola "Bolje čaša vode u hladu, neg dvije štruce hljeba na suncu", al se to starinju nemože objasniti, džaba.
Mozda ga je "udesio" krstomrzac Mirza Hatic
Bogu hvala, zavjet je ispunio, ali godine i vrućina su učinile svoje. Bilo kako bilo, sigurno je sada na ljepšem mjestu od zemlje.
Neka se ljuti tko god hoće. Svakodnevno gledam žene prekrivene maramama, svaka ulica ima svoju džamiju, zelene zastave sa polumjesecom i ostalu islamsku ikonografiju i ne smeta mi ni najmanje, a ovih par križeva po Hercegovini i dijelom po Bosni protiv nikoga nisu usmjereni, a vjernicima katolicima puno znače. Naravno govorim za Hrvate katolike, a za pravoslavce ne znam.
križomanija- patoloski nagon za podizanjem krizeva i naknadno hodocascenje i hvalisanje istim kao dokaz moci i dominacije na odredjemo teritoriju. narocito je karakteristican kod katolickog stanovnista hercegovackog podrucja.
ustase
Mala ispravka, ne samo hercegovačko-katoličkog, nego i bosansko-katoličkog gdje god su vecina, makar i dvije kuce bile...mislim da je to kompleks manje vrijednosti, pa da i oni pokazu da su gazde negdje
znači, on je krenuo u pet i pol sati :/
nije krenuo nego je krenija
ne, krenuo je tacno "oko pet i pol sati" :)