Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih mucit pa onda tek ubit i nemoj da sad neko sere sa ljudskim pravima, ovo su zivotinje sta su uradile curi
Uradili*
@GligorSokolovic a ne seri da se zoves Gligor hahahaha e svasta hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ukinuti komentare i ispraviti pravopis.
Otac nek uzme tandzaru i nek ih rokne kad budu izlazili iz zatvora.. Takva govna ne zasluzuju trositi kisik.
Ljudi iz Ilijasa,Breze,Olova ne da su seljaci vec seljacine, nema to ni stida ni obraza nit osnovnog odgoja realno. Tako da me nimalo ne cudi ovaj zlocin u Olovu. Koliko me ne cudi ni njena maloumnost da bude s takvim levatom u vezi, sudeci po izgledu mogla je bolje od Avdije.. Hahahaha u sustini da mi je zao u jednu ruku jest, u jednu i nije. Najvaznije je ono da se nikom nista ne prasta njoj njena sljepoca, iq i mnoge druge stvari koje mala nema u glavi pa onda Avdija seljober i njegov zlocin. Jebi ga. Peace ✌ :)
Ja hajvana, majke im y.b.m nenormalne. Kakvu kaznu govnima dati za ovako nesto....Porodici iskreno saucesce, a nesrecnoj djevojci vjecni mir na onom svijetu.
Znači, ne možeš ni raskinuti sa smećem, odmah prijetnje smrću, pali traktore i slično? Previše se to osililo, i niko ne reaguje dok se ne desi ovakvo zlo.
Samo vi forsirajte da je ženino da sluša, da se skriva, da se ona ne pita za vlastitu sudbu, pa se onda pitajte zašto.. Ovo je odgojeno zlo.. Od pelena se dječaci uče da je "on" važan, a "ona" nije.. Zadrtost, nazadnost i rigidni patrijarhat imaju svoju cijenu.. Iskreno saučešće porodici :(((
Smrtna kazna, ali ne odmah vec prvo da robijaju dok cekaju
Nas malo jbo te nema nas a gledaj zlocinaca a i zakona odvratnog palio zario prijetio na kraju ubio dobio 10g zatvora izasao opet ubio! Jadna ta familija od te cure, zalosno i nenormalno kakva nam je omladina, cast izuzecima.
😵😵
pa koliko moras biti poremecen da ovako nesto uradis. nema opravdanja, tezak zivot, situacija u zemlji i sl.
Policija treba da snosi dio odgovornosti jer ju je Avdija proganjao, prijetio, palio traktor, a sve uredno prijavljeno policiji koja nije uradila ništa. Sistem je zakazao.
@drunken tiger E to...ako je sve prijavljivano i nista nije ucinjeno...to je srz problema.
@ampera Sve uredno prijavljeno. Neka se malo drugovi novinari pozabave istraživanjem i neka zarove to. Nije novinastvo samo copy-paste. Ovo treba istjerati do kraja. Promijeniti i Zakon ako treba. Ništa nije vrijednije od ljudskog života.
Snrtna kazna je jedina ispravna kazna za ovako brutalne debile.
Svi ovi koji navode sta bi im sve radili...sustinski i u njima cuci isti sadisticki nagoni koji su naveli ovu dvojicu da naprave stravican zlocin. Smrtna kazna nista ne bi promjenila jer zanimljivo najmanje ovakvih stvari se desava u zemljama koje su najduze bez smrtne kazne. Razumljiv mi je bijes komentatora ali nema potrebe za "mastovitim" komentarima.....a za strasne zlocine kao ovaj nema adekvatne kazne, kako god okrenes. Jedina mogucnost je prevetivno djelovanje jer ovakvi zlocinci daju "znakove" kroz svoje ponasanje. Najzalosnije, bilo je, ima i bice ovkavih zlocina kakve god kazne da se uvedu. Nisam religiozan...ali djevojko, pocivala u miru! A porodici snage da prezive ovo...ako ikako i mogu...tuzan sam itekako zbog ovakvih stvari gdje god da se dese.
@ampera Znao sam da ce biti minusa...jbg...razumijem bijes. I sam sam bijesan ali i razuman. A da nema nekog razuma...ubijali bi se mi za sitnice.
@Cipiripi Kakvo god sudstvo bilo....ovo nece proci ispod 25 za ubicu. Koliko god mi sumnjali u nase sudstvo. Sto se smrtne kazne tice, ja samo tvrdim da cak i da je imamo, nece odvratiti ovakve kao ovu dvojicu. A adekvatna kazna...jednostavno ne postoji. Iskreno kazem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo prilike da snimim film .... "bosanci koljaci za 10 KM jer je tako i u Bec-u" ... odobreno od strane Parlamentarne skupstine BiH-a.
Lijepa je bila, jadnica, a to su primjetile ZVIJERI pa su svoje zvjerske strasti proveli.