Svi ovi koji navode sta bi im sve radili...sustinski i u njima cuci isti sadisticki nagoni koji su naveli ovu dvojicu da naprave stravican zlocin. Smrtna kazna nista ne bi promjenila jer zanimljivo najmanje ovakvih stvari se desava u zemljama koje su najduze bez smrtne kazne. Razumljiv mi je bijes komentatora ali nema potrebe za "mastovitim" komentarima.....a za strasne zlocine kao ovaj nema adekvatne kazne, kako god okrenes. Jedina mogucnost je prevetivno djelovanje jer ovakvi zlocinci daju "znakove" kroz svoje ponasanje. Najzalosnije, bilo je, ima i bice ovkavih zlocina kakve god kazne da se uvedu. Nisam religiozan...ali djevojko, pocivala u miru! A porodici snage da prezive ovo...ako ikako i mogu...tuzan sam itekako zbog ovakvih stvari gdje god da se dese.
@ampera Znao sam da ce biti minusa...jbg...razumijem bijes. I sam sam bijesan ali i razuman. A da nema nekog razuma...ubijali bi se mi za sitnice.
@Cipiripi Kakvo god sudstvo bilo....ovo nece proci ispod 25 za ubicu. Koliko god mi sumnjali u nase sudstvo. Sto se smrtne kazne tice, ja samo tvrdim da cak i da je imamo, nece odvratiti ovakve kao ovu dvojicu. A adekvatna kazna...jednostavno ne postoji. Iskreno kazem.
Prikaži sve komentare (101)