Incident na Mojmilu
0
Napadi nožem djelo serijskog ubice?
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji eksperti rade u policiji-naime baku je prema podacima policije napao crnac visok 2,5 metara bez jedne noge celav i govorio kineski dok je naime mladica napao naprotiv-Kinez upadljivo suh i debeo frflja dok prica i ima kapu dvorske lude na glavi.Sve se dogodilo u istom kvartu apolicija radi na utvrdjivanju konekcije ova dva slucaja. EKSPERTI IZ SARAJEVA 408 epizoda.
ma treba ga reciklirat...bolesnika malog
hmmm ja nista ne znam o tome al sam cula o nekom ubistvu u C-fazi...u blizini sam al ne znam sta se dogadja?
veceras oko 9 sat taj isti napadac napao je momka u a fazi i ta je lokacija blizu obje dosadasnje...nekako je uspio pobjeci...protrcao je pored groblja ispod osnovne skole fatima gunic
Nemoj da pricas gluposti u vezi Isakovića majmune jedan .... Neznas momka zato šuti ...
ovo je spekulacija, zbo ga je sandzaklija.
jesi li ikad bio u Americi? Da li znas koja je stopa kriminala tamo (neuporedivo veca nego u BiH ili Sarajevu), da li znas da imaju iste probleme kao i ovdje sa popunjenoscu zatvora, nemaju gdje da stave osudjenike... Sigurnost u Americi je neuporedivo manja nego ovdje.
Most koji dijeli Dobrinju 3b, i 4.Tu sam ga 2 jutra za redom vidio,a evo recimo jutros sam se zainatio pa ga trazio i nema ga,,,vjerovatno se skriva pa ce sutra 90% zaklat nekog na otoci,hrasnom ...
zavidim americi na njihovom zakonu. tamo bi ubice Denisa dobile 2 dozivotne s mogucnosti zalbe nakon 150 godina. vuk i herak takodjer. karine bi danas ovaj idiot hodao s nozem i napadao ljude,znao bi sta ga ceka.
ne serte vise pobicu vas
@ Ali A kako bi ga ti nazvao?Serijski povrijedjivac?Ne budi glup....
Nespretni serijski ubica :)
Ako procitate da je taj tip pronađen s nožem u ruci i rupom na čelu malog kalibra, znači da sam bio brži od njega.
taj sto ga je vidio dva puta na Dobrinji treba da obavijesti PU Novi Grad, da im kaze tacno gdje ga je vidio pa neka mu postave čeku.
Mislim da nije do policije nego do zakona. Isaković zaklao majku,bio malo u zatvoru i puste ga jer \"nemamo ludaru\". Oni monstrumi ubili Denisa,osude ih samo po 10 godina jer \"su maloljetni bili\" i sl. Zakon mjenjati,pedofile,ubice vješati! pozz!