Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JESU LI NAS MAJKE RADJALE DA GINEMO RADI NAVIJANJA.Status koji procitah sinoc od strane momka koji je 2010 zboden u vrat od strane navijaca Zeljeznicara,borili su mu se za zivot bio je u teskom stanju sta da je i on nedo bog podlegao!? Radi navijanja? Hvala bogu nije,ali ovo jucer je dno dna,Sam sam dio te tkzv navijacke scene ali sam na suprtonoj strani mada kada se ovo desi imam misljenje da nisu bitne ni strane ni klub ni tribina mi smo jedan grad,i ovo nam ne treba.Da gubimo mladost da neki T.I uopste bude tu gdje je bio a ko je imalo upucen zna cime se sve bavio i na kakvim drogama,Dva momka u nesto jace od godinu su preselila mucki ubijena od osoba koje su sve samo ne normalne.Sta je sljedece,ko je sljedeci i zbog kojeg glupog razloga je sljedeci... Nikad glupi bosnjo nece izvuci pouku iz neceg ne ne mafija na tribinama revloverasi narkomani,sam sam dio svega toga pisem jer gledam to sve iz dana u dan.Gubi sve smisao!Ako smo dosli do stanja da se svadje nesuglasice rasprave rjesavaju ubistvima mi trebamo dobro da se zapitamo ali dobro.Sve pocne od engleskih filmova (o huliganima)ali tamo nema NOZEVA NI PISTOLJA a mi smo daleko od engleza i ovo nema veze za navijanjem ni ovo sinoc sto se desilo ovo je bio prenos od narkomana koji nema grama mozga kojem je isti droga pojela,a svako to dijete sto se lozi na te filmove o huliganima se moglo naci u istom tom udruzenju i biti zrtva.Jer kako je doticni Z.A na konferenciji za medije porucio da su vrata za sve otvorenai to su doticni portali stavili na naslove.. Ne zaboravimo da je dan prije na tribini na kojoj se nalazi udruzenje pronadjena bomba i u svim medijima to bude,i svi osudjuju svi se ibrete,a nasa policija ne moze zbrojit 2+2.Mafija narkomani revolverasi klosari ce biti na tribinama htjeli mi to ili ne.Ponavljam opet glupi bosnjo i „parola dok mene ne diraju dobro je“ ce zaboravit ovo,doticni T.I ce izaci nakon dva-tri mjeseca,a zbog toga ovo ce se nazalost kad tad ponoviti Pala je mrtva glava niko od nas jos toga nije svijestan ali jesu njegovi bliznji kojima ovim putem zelim da porucim sabur i iskreno saucesce. SARAJEVO JE SVE SAMO NE SIGURAN GRAD!
STA PRICA TAJ AMOR ZAJKO JEBO LI GA TATA MAFIJAS U SUPAK KOME ON ROMANE PISE STA MU JE
Jah, eto nije znao kako Zulic izgleda, pa se zeznuo..
..i greškom ga upucao ne jednom nego pet puta
Mirzi da dragi Allah podari lijepi Dzennet a ovom monstrumu zelim dug zivot,svaka sekunda da mu bude gora od prethodne,na mukama krepavao!!!
jel gospon iz sandzaka?
gledaj debila majku mu..
Meni se čini da je u pitanju bio obračun kriminalaca infiltriranih u navijačku grupu,ubistvo je gnusan čin,gnusniji ne može biti,pitam se šta je navelo ovog gore glavonju da to učini??
Idiot se smješka...stvarno idiot pravi
Naseg Mirze vise nema... a vi sad mozete odrediti sta hocete, kad niste sprijecili na vrijeme. Jad od drzave!
Jad od naroda. A od njih takva i drzava.
I to sto kazes. Svi sute zabili glavu u pijesak kao da ih sutra ne moze strefiti ovo isto.
pašćadi pobiti
Bit ce mrtvih.
Kakav li ce sad izgovor djavolji advokat pronaci da mu branjenik bude pusten? A sto se tice Zulica, sve je jasno. Likovima sa pol. dosjem nije mjesto na tribinama niti u vrhu navijackih skupina ... Slicnu ulogu je imao Vuk na sjevernoj tribini, pa je mnogima ogadio dolazak na utakmice zbog svog KARAKTERA, STAVA I NADMENOSTI ...
Sad će Bake da se stvori i oslobodi ga.
Samo da ne bude za mjesec dana: "Tahirovic" pusten da se brani sa slobode.
PRAVO MI ČUDNO KAKO GA NISU PUSTILI............... al ne mora da znaci da nece
U koliko sati ga puštate?