Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kralja.A ti iii svoje grustracije liječi na drugom mjestu.Možeš se domicilnim Hrvatima uvlačiti u dupe koliko hoćeš ii lizati im ga dok si živ i tako dokazivati svoje hrvatstvo,za njih ćeš uvijek biti "glupi Bosanac ili Hercegovac" svejedno.
Mozda im se ukazao Mate Boban iz groba mozda je im ko Isus vaskrsnuo hahahaha Ili je njegov vjerni pas i promotor aparthejda u Zapadnoj Hercegovini, i dokazani mafijas i fasista Ante Jelavic ponovo dosao da obidje rodbinu i prijatelje a sudi mu se zbog finansijskih malverzacija u slucaju hercegovacka banka.
GRUDVE DO TOKIA !!!
ocito je da covjek ima krizu identiteta,nadam se da ce mu nadlezne institucije pomoci XD
znam ko je . Don' Čiko Felipe Kajetano Lopez Martinez i Gonzales ili kraće Čiko :DD
...antonije hrvoje miroslav stjepan višeslav tvrtko jakov erdelji mateus petrović...jel' taj ?
@ iii i popusio bi :-)
Je li uhićeni Hrvat ili državljanin Hrvatske? Ja bih se smio kladiti u život da je Sadakistanac!
kinez