Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
problem je sto su psihijatrijski slucajevi na slobodi, u Sarajevu ih ima minimalno 300 na slobodi
zanimljivo… a oni sto su zapalili i porušili na stotine džamija ni dana nisu dobili… padne li na pamet toj zajednici sto upravlja džamijama da pokrene neku tužbu protiv rušitelja ili im je na pameti samo iskanje?
Mislim da je psihijatrija mnogo veca kazna nego zatvor. Fino ovakvima tamo poniste identitet na nulu, nikad vise im ne naumpadne, a ne da pumpaju misice u zatvoru.
Adnan S. Psihicki bolesna osoba nazalost uradila je to sto je uradila. Nazalost pun Gradacac je nestabilnih osoba a drzava pa to pitanju ne radi nista. Iznenadilo me ovo da su nekoga uputili na psihijatrijsko lijecenje…
Jel' Hrvat ili je Srbin, pusti inicijale?.
Pa more biti i da je Bošnjak.
Ovaj je i gori od psihijatrijskog slučaja
Tip je psihicki otisao u klinac, vec duze vrijeme. Priznao je krivnju i to mu je bila olakotna okolnost da kazna bude ovako blaga. Ali na kraju ostaje pitanje TKO ce nadoknadit stetu?!
Ako IZ nema pare da obnovi ovu dzamiju onda niko nema para u drzavi 😎😎😎😎😎
ocito nije tolko lud, a stetu porezni obveznici
Kaznu je tesku trebao dobiti ali ne bi dobio toliko da je nekoga pretukao na mrtvo ime. Ali kod nas je izgleda sve bitnije nego zivoti.