Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodno se bodite i koljite po kućama. Nemojte to raditi po tramvajima i ulicama. Pustite normalne ljude na miru.
klix ne bi trebao da stalno objavljuje info za crnu hroniku jer samo nasekiraju javnost.Previse je losih desavanja popustite malo jer i vi kreirate javno mijenje.Dobronamjeran savjet.Pisite o neobicnim i zanimljivim temama i malo se pojacajte kadrovski.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Lala, toliko si retrdirana, pricas kako je neko dosljo ha hu,... A ti nesreco koristis rijec NAKAV... Ne brukaj se idiotkinjo glupa, ne pismena. Kada nekoga hoces da uvrijedis potrudi se bar po pravilima pravopisa uvredu napisati... \"Dosle\" kako ih ti nazivas te mogu nauciti pricati...
ne serite molim vas , kazete SDA , SDP ... ovo nema veze sa strankama ... ovo u glavnim gradovima susjeda je normalno ... to su pojedinci koji se trebaju u zatvor pod hitno staviti :)
uzivam citati crnu hroniku na kaandaahar x.comu,.... ups,...klixu
dobrinja je leglo narkomana i klosara,ne rade,ne obrazuju se,sav sljam je na dobrinji i svrakinu selu
Halo lalo u rodzenoj kuci se nije desilo i laprdate bezveze jedne obicne kretencine.Tokmaci
LOL, da ga u rodjenoj kuci izbode to moras bas biti de.bil. Gdje su ti zastekani nozevi sto se cuvaju samo za kurbana, nozevi koji sluze za ukras, nozevi kao hamajlije, kuhinjski nozevi... Mi Sarajlije smo vazda imali po 10.ak nozeva u kuci. Da ne pricam o naslijedjenim lovarama (ma dobro to se u ratu pogubilo). Nek dodje bratu. Vise nozeva u kuci nego sva 4 ukucana zuba, 3 lovare (2 uspomene, 1 aktivna za lov). Ovo je nakav došljo.
covjekovo ime pocinje sa ž. žulejman ili žuhamed, skontaj sam ;)
pa sta ocekujete ljudi na granici zivaca bez hljeba bez para
Ti si, eto, nabado, a ja rizikujem da se tvoja mama, kčerka i sestra uguše od moje sperme pa da odem u zatvor. Al kad im je toliko slatko, neka, rizikovat ću.
U g.u.z.n.o.m c.r.i.j.e.v.u sasvim obican dan pocinje sa pljackama ,razbojnistvom ,pokusajima ubistva i ubistvima, dobro nam nadaleko poznati \"sarajevski duh \" nas fascinira puneci do vrha \"crnu hroniku \" gdje mozemo citati i \"diviti se podvizima prave sarajevske raje\"! Rodila hin majka ovako zaostale i primitivne ...masalllaaaa !
450 godina sam ti familiju nabad\'o!
Samo me zanim ako li je ta osoba koja se ne slaže sa komentarom \"Eh...\": mora da je upravo neko od ovih koji su se prepoznali u tekstu pa ih istina boli
Svakodnevna i normalna stvar u Sadaka Cityju, ne znam zašto se od ovog pravi vijest. Narodu koji je 450 godina živio od zuluma i pljačke - ništa posebno! Ko ne vjeruje, nek pogleda arhiv crne kronike na klixu.
ne pričajte bez veze. to su porodični ljudi, nisu drogeraši a nisu ni sandže. zajedno su sjedili, šta se desilo to će policija saznati.