Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji k....c Janez Janša ima da se voza ovuda. Ima svoju deželu i EU i nek se tamo vozika.
Prvi nagovještaji da dolazi ljeto u Bosni. Zvuk mješalice za beton. Luksuzna auta sa stranim tablicama.(Dijaspora) Medijski prostor bez poltiicara. Svakodnevna pogibija motorista.
oko 11 jula bulidže i bjelosvjetski sljam se počinje sabirati u srebrenici na zabavi povodom 3-4 ubijene balije..
Moja preporuka šta da uradiš podhitno. 1. Tablu lexaurina progutaj. 2. Pola litra rakije na ex poslije lexaurina. 3. Ako živiš na prizemlju popni se na krov ili na terasu i zaleti se što brže možeš, i skoci. Ali ako živiš recimo na višim spratovima dovoljno je da kroz balkon skocis. 3-4 sprat je dovoljna visina, ja mislim da jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)