Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udrali ga u stanici sigurno i ubili covjeka
Kad omoguce ljudima da mogu zaraditi onda neka hapse kad neko krade ili prosi. Ovako, kad ljudi nemaju priliku zaraditi moraju krasti i prositi.
nije sud presudio da je covjek lopov...kad sud presudi,kako su samira oslobodili na sudu.......
Sram vas bilo! Iz kog razloga objavljujete covjeku ime? Zbog ovakvih sranja mi je drago da zivim daleko od jebene dzungle u kojoj vase novinarstvo djeluje. Ne smijete pisati o lopovluku politicara na cijim ste jaslima a pisete ime jadnog covjeka koji je zbog gladi bio prinudjen da krade lim. Dno, jebenog dna!
Žalosno, a gdje su lopovi koji kradu 20 godina milione? Gdje su oni što sebi sami pišu dnevnice i putuju po svijetu kao turisti, a rade navodno za "državu i narod"!!! Kada se misle ti hapsiti?
posto ORBIT reklama?
jadan, dok je spao na to da krade neke zeljezurije onda mozes misliti kakav mu je zivot bio, ni k. od kriminalca ovaj covjek nije, nego nije imao od cega zivjeti, borac za opstanak.
..pozlilo mu od muke i jada ...žalosno .
ja stvano mislim da je njemu od stida pozlilo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i njega će pustit
Da je neko poznat, komentari bi bili zatvoreni. zatvorite ovo da niko ne moze vrijedjati covjeka