Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ja pitam trebalo bi uhapsiti i one koji to kupuju
mi SRBI smo CIGANI SA 500 godina starom TURSKOM spermom u paksu
Oni koji prodaju šahtove plačaju one koji kradu iste dabi oni sto vise prodali, ali sto neko reče ne treba više lopove tražiti i hapsiti nego one koji kupuju to u otkupnim firmama. Tako je u Maglaj stigo prije godinu danA spomenik iz Modrice izliven iz bronze VISOK NEKOLIKO METARA koji je stajao na nekom trgu,al isu ga onako izlupanog otkupljivaci bronce otkupili i usutili se, ali srecom ufatise lopove i oni morali priznati, a bilo bi da su ga oni druge nacionalnosti oskrnavili.
Nisu to lopovi,to je Psiho-patološka ložiona na g.ov.na i kanalizacione plinove.
Kradem milionima i na vase oci se to vidi i plus vams e smijem hahahahah a vi pacenici poklopce od sahti i slivnika, ugledajte se na mene!!!! Doduse necu vam dati da mi konkurent budete hihihi. Pazi ovamo !!! Ja cu sada da sredim to sa policijom i bicete pusteni ali sutra odma u kradju jer mora moja firma malo para da opere JELI JASNO SUPCI!!!!!! Ajj sad slobodni ste :)
zavisi ako radi Integral onda je 300 ako radi Bi Džing Ha Hu onda je 300 za 300
Ccccc nepismenih ljudi. Kradu se poklopci od slivnika i šahtova, a ne slivnici od šahtova.
Biznis, Hamus, biznis.
oko 250 do 300km dodje saht jel to moguce1????
CC 300Km po jednom sahtu!?? Al nas deru ccccccc