Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao sto vidimo naucio si napamet sve do jednoga mista gdje ste platili (sada bi i ja trebao tebi isto odgovorom kontrom opaliti.Ahmici Dretelj ..itd)ali necu jer znam ono sto ti ocigledno nikada neces saznati preko kompjutera..a to je veliko kao gradina NASA LJUBAV prema BiH je dovoljna da vas male klerofasiste isparanih mozgova oderemo tj pometemou nekih sljedecih 50 godina i ispravio gresku tj naivnost nasih djedova ...i njihove lijenosti i vasega kmetstva kod istih nekih 400 godina.cuj jarane, nema toga Boga koji ce nas sprijeciti u ocuvanju nase zemlje ...jake su snage bosnjaka kada se zainati ,inat je cudna boljka Bosnjaka..a imali ste takve sanse da ih samo ludjak moze prokockati..onih nepovratnih godina 92-95a...kada tada niste necete nikada!!vidiMo se za koju heftu.ja dolazim u svoj grad pun ko brod ..a vi sluzite tako su vam i djedovi sluzli kod mojih djedova !!!cak vam i baksis ostavim...iznenadjuce kao razumijete rij kafa ,hljeb hiljada kada ttreba uzeti paru..BEDNICI
Vi ste za Kazane, Grabovicu, Uzdol, Dusinu, Rajiće, fojničke fratre, Silos i stotine drugih logora i z l o č i n a zaslužili to što ste dobili - 24 posto BiH. I pride zid visok šest metara sa puno koluta bodljikave žice na vrhu. Gdje god niste mogli p o u b i j a t i Hrvate i Srbe, niste ih ni u b i l i, ali gdje jeste, eno ih pod zemljom. O poslijeratnim z l o č i n i m a (u b o j s t v a povratnika Hrvata u Travniku, Jozu Leutara i ostalo) da se i ne govori.
ubistva svaki dan, ali nikome nista, NIKO DA POSNESE OSTVAKU, svi dobro cuvaju svoje fotelje i stolice!!! IZGLEDA JE SAMO ZIVOT DENISA MRNJAVCA BIO VRIJEDAN SPOMENA , SMJENA I PROTESTA, A SVE OSTALO JE SICA!!! P.S. Ne zelim povrijediti nicija osjecanja, ALI KAKO STVARI STOJE NEKO JE DOBRO ISKORISTIO TO U SVOJE POLITICKE SVRHE!!! Kako ljudi nisko padaju zbog svoje pohlepe, FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
karaotok@ vi tz. ljakse iz karaotoka tj gnjilista i okolnih selendri ste zasluzili da u ovih nekoliko decenija(etnickog ciscenja pljacke i klanja kosmija prvo srba pa potom bosnjaka) da vam kuga ,crni prist.. kolera i sve moguce pocasti iz srednjeg vijeka. da vas reduciraju kao sto ste vi reducirali svoje komsije..cuj vama dolaze iz nevesinjaa krasti a sto tvoji kradu od frankfurta preko zagreba sve do mostara gdje mozete pruziti svoje pogane pipke to je neki fol a kada vama kradu e to je nesto lose..tako je to kada se seljo najede pa pobjesni..misli da je kralj...plastenici krave i krmad su vama plafon i taj trenutni nered u drzavi kojem se vi kumovali ...i bas ti nevesinjci...jel se sjecas koliko ste pokrali svojim komsijama 92-93G e samo da znas svaka je kasika, tv,motikaitd.. oplakana i prokleta ...i vi LOPOVI s tim stvarima
Srbi iz Nevesinja dolaze nam krasti po Čapljini svi to znaju a nitko da im stane u kraj
Samo bespilotno udariti. Gospe sagni se.
Smio bih se kladiti u šta ko hoće da su pljačkaši sa 24 posto azijatskog dijela PiH. Radit nisu naučili, a zulum im u krvi i genima.