Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li sezonaca, kad je berba !? :-)
Kad do nas dođe legalizacija tetrahidrokanabinola bit' će pravi kolaps mikroekonomije ovih drotova što preprodaju zapljenjenu travu...
"Manja plantaza"
A zato studenti idu u Travnik.
Na Jamaci gandzu prodaju na kilo..!
zivjela zelena trava http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/konoplja
Opojna droga Mariuhana e Tito 70 77 god onog života .Komi kaže daje mariuhana opojna taj nevidi dalje od nosa.Kanabisevo ulje je toliko na potražnji dabi neki dali hiljade eura samo za jednu dvije upotrebe .MARIUHANA JE NAJ LJEKOVITIJA BILJKA NA SVJETU.Komi dadne minus jaga smatram toliko glupim dase sigurno nezna ni potpisati i usput ***u mamicu to za minus.
NNN ! Niste napisali nacionalnost gazde plantaze, kako vam se to omaklo nije mi jasno ?!
Oduvijek se zna za ljekovita svojstva marihuane. Ali, sta bi onda bilo sa medicinom i hemijom ?! Mi smo papci, neće je nikad ni legalizovati .
Pa da se kosati Bitlsi drogiraju
Pa dobro, "Bitlsi" bi je tada već zloupotrebljavali :D
Nemere tako,nije plaćena akciza.
kako je fino upakovana jbt moze i u zamrzivac pa fino duvat kad minus upekne.
Kako ih nije sramota cccccc
lol cijeli svijet legalizuje ovu od boga datu biljku a kod nas jos hapse ljude
opste je poznato da ima vise ovisnika o legalnim drogama nego o iligalnim, pod legalnim drogama mislim na prvenstveno alkohol, duhan i medicinske preparate. ja jos nikada nisam cuo da je neko umro od marihuane ali zato svaki dan citam o alkoholicarima, pusacima etc
Ovo mu je garant za ličnu upotrebu