Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FINA JE SVJETLANA DIJETE, ZNAM JE JA DOBRO, ALI ONA NE ZIVI BAS U DOBOJU, VEC U JEDNOM SELU OVDJE BLIZU. SVJETLANA JE VELIKI PATRIOTA BOSNE I HERCEGOVINE, JER NJENA RODBINA JE OSTALA U VOZUCI, A ONA SE BORI ZA UKIDANJE REPUBLJIK SMRDSKE, KAKO BI SVI SRBI BILI RAVNOPRAVNI NA CIJELOJ TERITORIJI BOSNE I HERCEGOVINE!!!
aaaaaaaaa snjega u doboju.......
Svaka joj cast :)
heh moze se njoj kad je curica, ko ce joj sta?
sto me nasmijaste svojim komentarima:)
VOLIM TE !!!
ja bi je zenio
Buduća \"kuvarica\" ha, ha, ha ... Dođite u Doboj na
@ bosanac Treba zabraniti turbofolk u BiH...
Hajte razgulite, mala je moja curica,ja zivim u Doboju i vozim toyotu...
Hajd sto su joj nasli bombu, to nekako i razumijem, ali mobilni telefon?
Moze u Doboju,hahahahahaha,ja kolega i g.ovana,hahaha,toliko su postovani da ih i dijeca marisu.I na nju ce se sad ugledati bar jos 10 teen \"faca\" i eto ti belaja.
snijeg jos nije spao sa policijskog auta :)
Djevojcica ipo-svaka joj cast, mnogi odrasli muskarci ne bi imali petlju uraditi sto je ona pokusala...
mozda su joj oca u\'apsili poradi ratnijeh zlocina (: