Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu ali bi se definitivno smanjio broj dojava. Naravno, uz sve to i pooštravanje kaznene politike, pa kad u ćuzi provede šest mjeseci samo zbog jedne dojave imat će o čemu mislit svo to vrijeme. Naravno, pošto mi živimo u umobolnoj zemlji od tog nema ništa. :D
@Xampp - nema od toga nista, ja prvi ne bih kupio broj koji zahtijeva registraciju, a ovakve \"dojave\" mogu se uputiti i sa govornice i na jos sto raznih nacina. Nego treba uvesti primjerene kazne, koga se uhvati da to radi iskljucenje iz skole i pa-pa.
Zabranit prodaju telefonskih brojeva bez prethodne registracije, a korisnike postojećih brojeva zakonom natjerati na registraciju i završiti sa ovim.
Tradicija naše škole od 2005. :)
Kontam sta se murija nabila oko skole kad ono djeca ih opet trzaju, lol.
vidi ovih idu u školu. buahahaha :D