Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TouringBiker, umjesto sto gubis vrijeme pisajuci gluposti, idi radi nesto pametno. Nemas pojma o cemu se radi a tu dajes svoje izjave. I klix valja gluposti, do kakve neprimjerene brzine, NITI JEDNI NITI DRUGI NE ZNATE STA SE USTVARI DESILO!!!! STIDITE SE ZA OVAKO GLUPE IZJAVE.
touringbiker e legendo ako nije steta dabogda ti bio sledeci
@TouringBiker, uz svo duzno postovanje mislim da komentar nije na mjestu kad je u pitanju smrt bilo kojeg covjeka ne bih u detalje oko preferencija stila voznje i izbora motora, stvar ukusa, ali uz ovu kisu jucer i prekjucer, prasinu i nalijepljenu masnocu po asfaltu izletiti se moze i sa 60-80km/h, ne procitah da je bilo ocevidaca bez obzira na okolnosti zao mi je kad ovako nesto procitam, RIP i mir/sabur porodici
Da je on mislio na babu i majku ne bi se doveo u situaciju da izleti. Stotine vozaca motora, npr. oni koji voze cruisere i choppere, ili skutere, mirno voze, ne riskiraju, pa cijeli zivot prodju bez nesrece. U nas jeli lijepo vrijeme krene, novine krcate ovakvih vijesti. Smirite se ljudi. jedan zivot imate. Nije sve u brzini.
opet, uz svo duzno postovanje, razgovaraj malo s vozacima cruisera i choppera, ne poznajem ni jednog koji nije pao bar jednom a poznajem ih dosta. potpuno se slazem s drugim dijelom tvog komentara, motor rijetko oprasta greske i nepaznju. samo sam htio reci je da je u najmanju ruku neumjesno na taj nacin komentarisati neciju smrt, bez obzira na okolnosti i razlike u zivotnim izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa gdje juris sine dragi... :(